Ratings based on 21 Verified Reviews

4.0 out of 5
83% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Two old riders from England

Great location

Posted Jun 12, 2014 on Hotels
Nice comfortable room and large bathroom with a good selection of toiletries. Pleasant and efficient service, good breakfast and evening meals. Very happy with our stay. We enjoyed two days cycling on the island. The hotel staff all very friendly and helpful.
4 out of 5
by Ronald

This traveler left a rating score only Posted Aug 21, 2017 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Alkmaar

Mooi hotel op prachtige locatie.

Posted Jul 10, 2017
Pros: Locatie
Cons: Airco op de kamer.
Mooie ruime en schone kamer. Wel was de kamer veel te warm en benauwd. Er was gaan klimaatbeheersing aanwezig. Verder stond de afgesproken fles bubbels bij aankomst niet op de kamer.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from V

Fantastisch!

Posted Jul 10, 2017
Fantastisch! Zeer vriendelijk behulpzaam enthousiast personeel. Mooie ligging in het hart van het dorp. Ruime kamers. Zeer schoon. Luxe ontbijtruimte en prima ontbijt.
4 out of 5
by Harry

This traveler left a rating score only Posted Jan 6, 2017 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bollenstreek

Kleinschalig hotel met 2 aangrenzende "eetcafe's

Posted Sep 29, 2016
Pros: Het uiterst vriendelijke personeel en het zich onder een dak bevindende Praethuys.
Cons: Kwaliteit/ prijsverhouding eten
Location: De locatie is ideaal als je goed ter been bent. Het Noordzeestrand ligt op 20 min. lopen. Een fiets huren is de oplossing. De bus nemen kan ook.
Rustig, vriendelijk en comfortabel, gelegen inde pittoresque dorpstraat met gezellig buitenterras. De keuken doet zijn best maar helemaal waar voor zijn geld bieden doet hij niet. Te prijzig voor het gebodene. Onze kamer was klein maar beviel ons goed.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Lekker knus hotel. Midden in het dorp.

Posted Aug 22, 2016
Lekker rustig, knus hotel. Gezellig om te verblijven
3 out of 5
by A verified traveler from E.

Beetje oud hotel

Posted Aug 7, 2016
Heel summiere uitleg bij check in. Geen hulp aangeboden. Erg warm op de kamer. Badkamer nog warmer. Haren in bad.
4 out of 5
by Louis from Diemen

We hebben een heerlijke week in jullie hotel gehad

Posted Jul 27, 2016 on Hotels
We zaten eerst op kamer 44. Was veel te warm en niet te koelen. Wat ons opviel, was dat bij een lamp in de hal geen kap opzat - alleen een peertje. Verder ontbrak een kastdeur. Na tweedagen belandden we op kamer 25, een enorme verbetering. Heerlijk koel en voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Hulde voor de service van het personeel.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from zuid-Nederland

Aan straat en strand

Posted Jul 27, 2016
Pros: Een gezellige inrichting en sfeer. Vriendelijk en behulpzame mensen bij de ontvangstbalie. We hebben er één keer ook heel lekker gegeten in de tuin.
Cons: Hoe een bed ervaren wordt is natuurlijk heel persoonlijk, maar wij vonden het matras te zacht zodat één ons op de bank heeft geslapen. Sliep ook prima
Location: Locatie, centraal in de gezellige dorpsstraat is een soort van thuiskomplek. Veel gezelligheid rondom de ingang van het hotel.
We hebben een heerlijk verblijf gehad in een prettig, goed verzorgd hotel, met heel vriendelijk personeel. We vonden het heel leuk om aan de voorkant van het hotel in een levendig deel van de dorpsstraat te stappen en aan de achterkant uit te kijken op de rustige zee,waar we ook vanuit onze kamer aan het dijkje konden gaan zitten. We komen zeker terug!