Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
90% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.5 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Uden

Mooie uitvalsbasis.

Posted May 14, 2016
Pros: De groene kleuren in de algemene ruimtes en de natuurfotos als wandbekleding.
Cons: De inrichting van de kamers updaten en lichter maken
Location: Wassenberg, historisch stadje, Design outlet Roermond,met een prachtig gemaakte doorsteek naar hartje Roermond.
Prettige ontvangst in een mooi ingericht hotel (algmene ruimtes). Suite groot maar wat deftig endonker, veel donkere kleuren en meubels, ik houd persoonlijk wat meer van lichter... Prachtig gelegen in het bos, een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Duitsland en Roermond. Ook prettig bij slechter weer, zwembad. sauna en bubbeltjesbad en een goed uitgeruste fitnesszaal.
5 out of 5
by A verified traveler

sehr schönes Hotel in der Natur

Posted Feb 11, 2016
Pros: Atmosphäre
Cons: Zimmer zu kalt
Location: in der Natur, nicht weit weg von diversen Städten
sehr angenehm und entspannend; toller Wellnessbereich
3 out of 5
by A verified traveler

Leuke hotel rustgevend midden in de bos

Posted Oct 27, 2015
Hotel in mooi natuur in de bos rust gevend Jammer van de kamer beetje oud maar de kamer zijn wel heel erg schoon ...........
4 out of 5
by A verified traveler

Zei Erwachsen 1 Kind 12 Jahre.

Posted Jul 19, 2015
Pros: Die Ruhe
Leider haben wir im Hotel nicht alles nutzen können. Das nächst mal bringen wir mehr Zeit mit
4 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Relaxed hotel in bos vlak bij Roermond

Posted Jun 15, 2015
Pros: Ligging in het bos, ruimte
Location: Nabije route door het bos (in juni 2015 wel opletten met teken). Roermond is heel leuk, monumentenwandeling is een aanrader, met overal terrasjes.
Ontspannen verblijf in boshotel met 2p voor een kort weekend. Het hotel is ruim opgezet en vooral goed gelegen in een bos, dicht bij uitvalswegen. De standaard kamer is is goed te doen en kennelijk recent gemoderniseerd. Alles is schoon, alleen de badkamers zien er een beetje sneu uit, spartaanse witte tegeltjes met TL. Bij warm weer is het wel opletten welke kamer je krijgt, want niet alle kamers hebben airco. Hotelstaf is over het algemeen vriendelijk, goed in pak, soms wat onhandig / reactief. Drankjes etc. op terras vermelden geen duidelijke bedragen, maar die zijn vrij laag t.o.v. Randstad. Dinerkaart prima, ontbijt ok/goed.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 7, 2015
Pros: Waldlage war wie in der Beschreibung versprochen
Cons: Deutsches TV war nur zeitweise
Sauberes und freundliches Hotel,schön im Wald gelegen . Roermond ist in kurzer Fahrtzeit gut zu erreichen. Bei schlechtem Wetter bittet das Hotel auch für Familien gute Freizeitmöglichkeiten. Trotz der Grösse sind ausreichend Parkplätze vorhanden. Die Familien-Suit bot uns und unseren Kindern genug Platz.
5 out of 5
by A verified traveler from Aberdeen

Excellent hotel with excellent facilities.

Posted Oct 21, 2014
Wonderful hotel in quiet forest setting. Excellent pool / sauna leisure area.
4 out of 5
by A verified traveler

Ruhige Lage

Posted Oct 17, 2014
Cons: Die Temp. Im Zimmer hätte höher sein können. Es gab nur ARD als deutsches TV
Location: Design outlet roemond oder Borussia Mönchengladbach
Es war ein netter Kurzurlaub mit Sauna, Pool und einem netten Restaurant plus Frühstück.
2 out of 5
by A verified traveler

Hotel in het Bos

Posted Sep 29, 2014
Pros: Het leuke is dat er een zwembad, en sauna aanwezig zijn en het personeel heel erg vriendelijk is.
Cons: Er zou iets gedaan moeten worden aan de muggen. Overal zie je muggen of bloedspatten van doodgeslagen muggen.
Location: Niet vervan Roermond, waar je fijn kunt winkelen. Je kunt mooi wandelen in het omringend bos.
Het boshotel is zoals de naam al zegt een hotel in het Bos. Het zwembad dat gedeeld wordt met de fitness school is om te relaxen te koud. Daarbij loopt men vanuit het hotel door het zwembad gedeelte om bij de kleedruimten te komen. Er is één groet kleedruimte wat voor sommige mensen niet erg aangenaam is.
5 out of 5
by A verified traveler from Purmerend

Een fijn hotel midden in de bossen

Posted Jul 26, 2014
Pros: de ligging
Cons: Meer kamers met airco
Location: Vlakbij Roermond en je bent zo in Maasstricht
Wij verbleven maar 1 nacht , maar we hebben er heerlijk geslapen en gegeten . De kamers zijn ruim ,schoon en modern dit geldt ook voor de badkamer . En het personeel is netjes en vriendelijk , het ontbijt lekker.