Ratings based on 71 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
76% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from utrecht

Leuk hotel mooi schoon en netjes

Posted Nov 22, 2016
Mooi hotel nette kamers en een nette prijs. Goed en net personeel je voelt je echt welkom.
5 out of 5
by A verified traveler

Fijn hotel, lekker in het centrum van De Koog!

Posted Nov 10, 2016
Pros: Een mooie uitstraling en heerlijk restaurant!
Cons: In de badkamer meer voorziening zoals b.v. een föhn Of een douchemuts.
Location: Heerlijk midden in het centrum en toch parkeergelegenheid voor de hotelgasten!
De ontvangst is heel hartelijk! De receptie is zeer vriendelijk! Je voelt je welkom! De bediening in het restaurant is heel behulpzaam, er wordt echt meegedacht met de gasten. We wilden graag in dit restaurant eten, maar waren vergeten te reserveren hiervoor. We moesten eigenlijk tot 20 uur wachten, maar door extra personeel konden we toch rond 18 uur aan tafel! Fijne service!
4 out of 5
by A verified traveler

Goed ontbijt

Posted Oct 24, 2016
Location: Het hotel ligt wel in een zeer drukke maar super gezellige straat met erg veel restaurantjes!
De kamer was in redelijke staat, gordijnen waren wel vies en her behang liet op enkele plekken los.. badkamer prima
4 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Prima, goed onderhouden, schoon, fijn personeel

Posted Oct 5, 2016
Pros: Lift, schoon, ligging in Dorpsstraat en dichtbij strand, eigen parkeerplaats, fijn personeel, goed uitgebreid ontbijt, goede dinerkaart.
Cons: Geen airco en bij kamer 2e etage kan dit warm zijn in zomer
Location: Prima locatie, ligging in Dorpsstraat, dus bij winkels (oa Lidl en Jumbo), bars, restaurantjes en dichtbij strand, fietsenverhuur om de hoek.
2 out of 5
by A verified traveler from Eindhoven

Geluid, ontbijt

Posted Sep 24, 2016
Pros: De inrichting van de slaapkamer.
Cons: Geluidsbeperking, voldoende personeel bij het ontbijt, schoonmaken
Location: We zijn naar de vuurtoren en Den Burg geweest en wat gewinkeld in de Koog.
Van buiten kwam elke avond (2) veel geluid, mensen die schreeuwden en erg luidruchtig waren, tot wel 3 uur in de nacht. Bij het ontbijt was het zo druk dat we een poosje moesten wachten, te laat schone glaasjes en dergelijke. Het ontbijt was verder wel goed. Muggen op de slaapkamer, de kamer werd na de eerste nacht niet goed schoon gemaakt, handdoeken weren niet vervangen. De gebruikte handdoeken hadden we wel apart gelegd.
2 out of 5
by A verified traveler from M

Vlakbij het strand idiaal

Posted Sep 18, 2016
Leuk hotel, personeel bij de incheckbalie mag wat vrolijker, airco zou geen overbodige luxe zijn, afzuigsysteem in de badkamer zou ook geen overbodige luxe zijn ivm roest aan het plafond, ontbijt was zeer uitgebreid en goed
4 out of 5
by A verified traveler from Gouda

Leuk Hotel vlak bij het strand.

Posted Sep 17, 2016
Pros: Locatie, indeling, sfeer, mooie kamers. Goede verzorging en lekker eten.
Cons: De parkeergelegenheid, zowel voor auto's als voor fietsen. Kosteloos parkeren voor "gasten"
Location: Geweldige locatie aan de winkelstraat en start van div fietspaden. Tevens opstapplaats voor "strandexpres" en andere activiteiten
Midweek in het hotel om "uit te waaien" Dit werd echter "om bij te bruinen"
4 out of 5
by A verified traveler

Mooie ligging van het hotel

Posted Sep 5, 2016
Erg gezellig gehad met onze kleinkinderen we hadden een ruime familie kamer
3 out of 5
by A verified traveler

Gut weil zentral gelegen.

Posted Sep 4, 2016
Pros: Am besten gefallen das ist schwer zu sagen .Das Frühstück ist reichlich doch es ist jeden Morgen das selbe, Keine Abwechslung .
Cons: Die Ausstattung der Zimmer ( ein Hocker als Nachtschrank ) Geht garnicht!
Location: Texel De Kog
Eigentlich hat es uns gut gefallen. Texel ist immer eine Reise wert.
2 out of 5
by A verified traveler

Hotel in Strandnähe mit Schwächen

Posted Aug 24, 2016
Pros: Lage nahe am Strand und Fussgängerzone Frühstück ordentlich für die Niederlande und Hotelkategorie
Cons: Extrem durchgelege Matrazen, Betten nur zusammengeschoben, d.h. Betten rutschen nachts auseinander, Personal z.T. schnippisch (Check-In/ Frühst.)
Location: Strand und Fussgängerzone de Koog
Kurzurlaub - 1 verlängertes WE in Texel in Strandnähe