Ratings based on 18 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 16, 2016
Fantastic hotel, lovely location, friendly staff and a restaurant serving delicious food on the first floor.
4 out of 5
by A verified traveler from Hengelo

Leuke moderne kamers in een monumentaal pand

Posted Oct 31, 2016
Pros: Mooie locatie dicht bij het strand, leuke inrichting, gemoedelijke sfeer.
Cons: Beiden hadden we last van een zere rug van het bed.
Kleinschalig hotel maar met alle gemakken voorzien. Prima ontbijt, geen opdringerig personeel.
4 out of 5
by A verified traveler from ruinerwold

Gezellig hotel

Posted Oct 19, 2016
Pros: Knus,
Cons: Er was geen mogelijkheid om in de badkamer je spullen op te zetten, bijvoorbeeld. Een krukje of een plankje
Location: Mooie lokatie midden in het dorp
Prima hotel, je kunt er ook heerlijk eten. goede lokatie, vriendelijk,personeel, fijne bedden op de kamer
4 out of 5
by A verified traveler from a bei d

Kleines Hotel mit viel Herz

Posted Oct 12, 2016
Pros: die nette individuelle Atmosphäre und die Lage
Cons: die Treppe ins 1. OG ist recht steil und wenn man viel Sand ins Zimmer schleppt, sollte jeden Tag gesaugt werden
Location: Ameland zeichnet sich durch die wunderschönen Strände aus, die man hier prima zu Fuß erreichen kann; außerdem sind Restaurants nicht weit entfernt
Schönes individuelles Zimmer, ausreichend Platz für ein Pärchen, sehr nettes Personal, leckeres Essen und tolle zentrale aber ruhige Lage - was will man mehr von ein paar Tagen ausspannen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden gerne wiederkommen!
5 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel in center of Hollum

Posted Sep 20, 2016
Everything was great, especially the individual attention of owner Berber.
5 out of 5
by A verified traveler

Kleines Hotel zum Erholen

Posted Sep 5, 2016
Pros: Klein, überschaubar, private Atmosphäre
Die Zimmer sind zwar klein, doch modern und mit allem Komfort. Das Essen ist gut und es ist sehr angenehm, im Hotel zu frühstücken und zu Abend zu essen. Vor dem Hotel kann man auch bei Regen sitzen. Zum Erholen ist Hollum ideal!
5 out of 5
by A verified traveler from Zwolle

Mooi hotel op loopafstand van het strand

Posted Aug 5, 2016
Pros: Mooie ruime kamer die van alle gemakken is voorzien.
Location: De locatie is prima, je kunt lopend naar de verschillende restaurants in Hollum en het strand en de vuurtoren.
We hebben hier twee heerlijke nachten gehad. Een mooie ruime kamer met een grote badkamer incl. whirlpool. Het bed lag heerlijk, ik vond alleen mijn kussen iets te hoog maar verder hebben we een prima verblijf gehad! Je kan vanaf het hotel lopend naar het strand en hebt hier 's avonds een adembenemende zonsondergang. Kortom een dikke aanrader!
4 out of 5
by A verified traveler from Antwerpen

Leuk en gezellig hotel!

Posted Jul 28, 2016
Super vriendelijk personeel en leuke uitvalbasis om Ameland te bezoeken. Rustig gelegen en dicht bij het strand en midden in het dorp van Hollum. De kamers zijn mpoi en gezellig ingericht en lekker ontbijt!
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel

Posted Jul 23, 2016
Leuk hotel met zeer vriendelijk personeel maar wel een slecht bed
4 out of 5
by Flavio

This traveler left a rating score only Posted Jul 12, 2016 on Hotels