Ratings based on 18 Verified Reviews

4.0 out of 5
80% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Two old riders from England

Great location

Posted Jun 12, 2014 on Hotels
Nice comfortable room and large bathroom with a good selection of toiletries. Pleasant and efficient service, good breakfast and evening meals. Very happy with our stay. We enjoyed two days cycling on the island. The hotel staff all very friendly and helpful.
4 out of 5
by Harry

This traveler left a rating score only Posted Jan 6, 2017 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bollenstreek

Kleinschalig hotel met 2 aangrenzende "eetcafe's

Posted Sep 29, 2016
Pros: Het uiterst vriendelijke personeel en het zich onder een dak bevindende Praethuys.
Cons: Kwaliteit/ prijsverhouding eten
Location: De locatie is ideaal als je goed ter been bent. Het Noordzeestrand ligt op 20 min. lopen. Een fiets huren is de oplossing. De bus nemen kan ook.
Rustig, vriendelijk en comfortabel, gelegen inde pittoresque dorpstraat met gezellig buitenterras. De keuken doet zijn best maar helemaal waar voor zijn geld bieden doet hij niet. Te prijzig voor het gebodene. Onze kamer was klein maar beviel ons goed.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Lekker knus hotel. Midden in het dorp.

Posted Aug 22, 2016
Lekker rustig, knus hotel. Gezellig om te verblijven
3 out of 5
by A verified traveler from E.

Beetje oud hotel

Posted Aug 7, 2016
Heel summiere uitleg bij check in. Geen hulp aangeboden. Erg warm op de kamer. Badkamer nog warmer. Haren in bad.
4 out of 5
by Louis from Diemen

We hebben een heerlijke week in jullie hotel gehad

Posted Jul 27, 2016 on Hotels
We zaten eerst op kamer 44. Was veel te warm en niet te koelen. Wat ons opviel, was dat bij een lamp in de hal geen kap opzat - alleen een peertje. Verder ontbrak een kastdeur. Na tweedagen belandden we op kamer 25, een enorme verbetering. Heerlijk koel en voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Hulde voor de service van het personeel.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from zuid-Nederland

Aan straat en strand

Posted Jul 27, 2016
Pros: Een gezellige inrichting en sfeer. Vriendelijk en behulpzame mensen bij de ontvangstbalie. We hebben er één keer ook heel lekker gegeten in de tuin.
Cons: Hoe een bed ervaren wordt is natuurlijk heel persoonlijk, maar wij vonden het matras te zacht zodat één ons op de bank heeft geslapen. Sliep ook prima
Location: Locatie, centraal in de gezellige dorpsstraat is een soort van thuiskomplek. Veel gezelligheid rondom de ingang van het hotel.
We hebben een heerlijk verblijf gehad in een prettig, goed verzorgd hotel, met heel vriendelijk personeel. We vonden het heel leuk om aan de voorkant van het hotel in een levendig deel van de dorpsstraat te stappen en aan de achterkant uit te kijken op de rustige zee,waar we ook vanuit onze kamer aan het dijkje konden gaan zitten. We komen zeker terug!
4 out of 5
by Ove

This traveler left a rating score only Posted Jul 25, 2016 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Heerlijk klein en rustig hotel middenin het dorp.

Posted Apr 29, 2016
Prima hotelkamer. De bedden van onze kamer mogen wat ons betreft wel iets comfortabeler zijn. Koffie voorziening op de kamer maar waar is de thee? Jammer. Ontbijt prima verzorgd. Voor je avondeten heb je genoeg restaurants in de buurt maar je kan ook heerlijk eten in hun eigen restaurant en of het eetcafé.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Zwolle

Leuk hotel, dichtbij de haven

Posted Mar 21, 2016
Een ruime kamer voorzien van alles wat je verwacht. Een flatscreen TV, een Nespresso koffieapparaat, een zithoek en goede bedden. Een badkamer met zowel een bad als een douche en ook een toilet. Het ontbijt biedt een ruime keuze aan soorten brood en broodbeleg. En het restaurant heeft een ruim assortiment dranken, maar ook een ruime keuze aan maaltijden.