Ratings based on 281 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
81% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from radom

opinia od radomianki

Posted Sep 7, 2016 on Hotels
bardzo przyjemny, spokojny pobyt
3 out of 5
by A verified traveler

Muy lejos del centro

Posted Sep 6, 2016
Pros: Todo menos la distancia al centro
Cons: Nada
Location: El hotel está muy bien, pero hay que tener en cuenta que está a 9 kms. del centro, y aunque los tranvías 9 y 24 te acercan rápidamente a él, hay que t
El hotel está muy bien, pero hay que tener en cuenta que está a 9 kms. del centro, y aunque los tranvías 9 y 24 te acercan rápidamente a él, hay que tenerlo en cuenta para la realización de excursiones, por ejemplo, desde la estación. No sé quién habrá escrito en los comentarios que está en uno de los barrios que conforman el centro histórico, es mentira.
3 out of 5
by A verified traveler

Muy lejos del centro

Posted Sep 6, 2016
Pros: Estancia
Cons: Nada
Location: El hotel está muy bien, pero hay que tener en cuenta que está a 9 kms. del centro, y aunque los tranvías 9 y 24 te acercan rápidamente a él, hay que t
El hotel está muy bien, pero hay que tener en cuenta que está a 9 kms. del centro, y aunque los tranvías 9 y 24 te acercan rápidamente a él, hay que tenerlo en cuenta para la realización de excursiones, por ejemplo, desde la estación. No sé quién habrá escrito en los comentarios que está en uno de los barrios que conforman el centro histórico, es mentira.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 4, 2016
Bon accueil. Bon standing. Bon confort. Seul veritable bemol: Le wifi ne marchait pas depuis la chambre et le personnel ne semblait pas avoir envie de s'en inquieter.
5 out of 5
by Maciej

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Michal from Łódź

Bardzo czysty, nowoczesny hotel w dobrej cenie

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Nie należy zrażać się zewnętrzną architekturą PRL-owskiego bloku - wewnątrz to świeży, nowoczesny, wygodny i bardzo czysty hotel Best Western, oferujący saunę i bilard. Ekonomiczne pokoje są przestronne, mają wygodne, miękkie łóżka, dwa krzesła przy długim blacie, duży telewizor, zestaw do parzenia herbaty i kawy, a przede wszystkim - są bardzo czyste i zadbane. W łazience również niczego nie brakuje. Nie jest to centralna okolica, ale dobre miejsce, jeżeli ma się sprawy na Pradze, zwłaszcza południowej. W promieniu 5 minut od hotelu znajdują się przystanki tramwajowe i autobusowe, dzięki czemu w kwadrans można dojechać do dworca Warszawa Wschodnia, a w pół godziny - do centrum. Niemalże pod hotelem znajduje się mający świetną ofertę market spożywczy znanej niemieckiej sieci. Stosunek jakości do ceny zasługuje na najwyższą opinię!
3 out of 5
by Sheng Shin

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Fin tur

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Fin tur. Mye å se.
5 out of 5
by BARBARA from helsingborg

sol

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
trevlig personal,snabbt inchekning.tyst område
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 18, 2016 on Hotels