Ratings based on 267 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
82% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Brigitte from Wien

Pfingsten in Warschau

Posted May 23, 2016 on Hotels
Hotel ist gut, alles war ok, nur dS WLAN hat leider überhaupt nicht funktioniert. Lage weit draussen, aber günstig und mit einigen Tram- und Buslinien zu erreichen
3 out of 5
by A verified traveler from leuenberg

Posted May 12, 2016
Angenehmer Aufenthalt, sehr gastfreundlich ist der WasserKocher auf dem Zimmer .
5 out of 5
by Marzena from Mielec

Polecam

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Polecam hotel. Pokoje czyste, fajnie urządzone, łazienka czysta, kosmetyki. Obsługa miła.
4 out of 5
by A verified traveler

Weekend w Warszawie

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Idealny hotel na pobyt weekendowy. Bardzo przyzwoity standard. Miła i sympatyczna obsługa hotelu zasługuje na najwyższą ocenę. Z dojazdem do Centrum nie ma najmniejszego problemu, gdyż w pobliżu znajdują się przystanki komunikacji miejskiej. Ogólnie z pobytu w BW Felix jestem bardzo zadowolony i przy kolejnej okazji na pewno tu wrócę.
3 out of 5
by Kevatmatkaaja

Ihan ok

Posted Apr 23, 2016 on Ebookers
Aika syrjässä ja ympäristö ankea. Minua ja siskoa se hieman huvitti, meille toimi kun käytettiin hotellia oikeasti vaan nukkumiseen.
4 out of 5
by Michal from Wroclaw

PizzaPizza!

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Good quality and price ratio. Great restaurant and excellent breakfast! You must try their truely Italian pizza in the restaurant!
4 out of 5
by Juuso P.

Ihan ok kaikkinensa.

Posted Apr 8, 2016 on Ebookers
Ei sen kummempia kuin oli odotettukin. Wifi olisi voinut toimia paremminkin. Henkilökunnalta emme pyytääneet erikseen mitään, niin että sitä on vaikea arvostella.
4 out of 5
by Martin from estonia

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
A nice hotel but in a bit weird neighborhood, the service was nice and the room was big
4 out of 5
by Jerzy from Wrocław

Hotel Best Western Felix-opinia.

Posted Mar 13, 2016 on Hotels
Personel recepcji Hotelu Best West Felix, obecny w dniu 06.03.2016, był niechętny do pomocy i miał lekceważące nastawienie do klienta. Na śniadaniu pojawiła się jedna osoba z pokoju 520. Koszt śniadania w hotelu to 36zł. Faktura została wystawiona dla śniadanie dla dwóch osób.Stało się tak pomimo iż przy wejsciu do jadalni poinformowana została Pani witająca gości iż ze śniadania skorzysta tylko jedna osoba. Pan i Pani z recepcji nie byli pomocni ani przy rozwiązaniu tej kwestii. Twierdząc, że mają informacje, że na śniadaniu były dwie osoby i że teraz niby jak to mają sprawdzić.Byli nieprzyjemni i podeszli do klienta jak do "oszusta". Bardzo nieprzyjemna sytuacja. Nie byli tez pomocni,na wieść o zatruciu jednej z osób zamieszkujących ten pokój. Proszeni o namiary na najbliższą aptekę, coś tam niby powiedzieli ale nic konkretnego.....że nie wiedzą gdzie....mniej wiecej może tam. Nawet nie sprawdzili w internecie. Gdyby nie taksówkarz, było by ciężko. Generalnie ze względu na podejście personelu na 10 punktów, daje 5 za to ze sniadania były smaczne.
3 out of 5
by Vadzim from Минск

Posted Feb 21, 2016 on Hotels
Отель внешне и внутри выглядит хорошо. Номера просторные. Но почему то одному человеку предлагали номер с двумя кроватями вместо одной большой. Везде в отеле висят наклейки курить запрещено, хотя в номерах стоят пепельницы и на 3 этаже сильный запах табака. На просьбу заменить номер с нормальной кроватью (большой) персонал отреагировал: разместили в номере с детьми/людьми с ограниченными возможности (сан узел очень специфичный). Завтра не включён в стоимость, парковка дорогая для этого района - 30 zl. Гораздо лучше, и как оказалось позже дешевле (не было возможности сразу проверить), отель IBIS Ostrobramska. Лучше положение, цена ниже и другие услуги тоже дешевле. Wifi что в IBIS что в Best Western не очень хорошие. Так что в этот отель врядли вернусь.