Ratings based on 101 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Fahritdin

This traveler left a rating score only Posted May 14, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Karolina

pokój Hvar

Posted May 4, 2016 on Hotels
Pokój był czysty, ładnie urządzony, ale niesamowicie mały (pokój Hvar, nr 1), mieściło się w nim tylko łózko dwuosobowe i mały stolik z krzesłami. Gdyby był bardziej przestronny oceniłabym go na 5 :) Poza tym dostęp do kuchni, wspólnego salonu, wszystko ok, brakowało mi tylko żelazka. Nazwałabym to studenckim mieszkankiem. Bardzo dobra lokalizacja hostelu, blisko centrum, dookoła liczne kawiarnie, sklepy i inne dogodności. Obsługa i czystość również na dobrym poziomie.
4 out of 5
by Dhruv from Ahmedabad, India

Perfect location, cleanest place for a great price

Posted Apr 25, 2016 on Hotels
The location of the hostel was a great plus in their kitty. The bed was super comfy and it was very easy to get to various other places because of its proximity to public transport. The only issue was the reception and the actual room were at two different places(about 2 minutes walk), which made it a little difficult to raise any concerns with them. Of course there were no elevators which made us carry two heavy bags on the second floor. The cleanliness at the accommodation is what really impressed me and the bathrooms (even though shared) were kept clean and they were large.
3 out of 5
by Jan from Praha

Dobré pro pracovní cestu

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
Pro rychlé ubytování v rámci pracovnícesty naproato dostačující. Pro soukromou návštěvu Varšavy bych tento hotel zvážil. Byl prezentován v zásadě jako apartmán, ale jednalo se o pokoj v rámci větíšho apartmánu, což nepovažuji za nejšťastnější řešení.
4 out of 5
by karol

This traveler left a rating score only Posted Mar 19, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Abdulwahab from Kuwait City, Kuwait

Very good for a weekend

Posted Feb 29, 2016 on Hotels
Good location, close to everything that's key to Warsaw. Services were EXCELLENT for a hostel. It's a little hard to find at first though and that fact that the hotel and reception are at separate buildings doesn't help.
5 out of 5
by Gabriele

This traveler left a rating score only Posted Feb 27, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Anna

Hostel nie Guest House, ładny choć bez szału

Posted Feb 15, 2016 on Hotels
Wynajmowaliśmy duży pokój z osobną łazienką za 160 zł w komfortowym sąsiedztwie, mieliśmy mieć do dyspozycji czajnik w pokoju. Okazało się, że ten Guest House to hostel, tylko o nieco wyższym standardzie niż backpakerski hostel. Niestety w nocy przed budynkiem było mnóstwo rozmaitych gości, ktorzy naprawdę byli glosni. Cięzko bylo tam spać. Pokoje nie zapewniają intymności i spokoju, wszystko slychać z pokoju obok. Pomimo pozornie zadbanego wnętrza w pokoju, a właściwie w łazience jest sporo niedociagnięć (sypiacy się sufit, zle działający prysznic, brzydki zapach z kanalizacji). Pokój nr 1, ktory miał być największy byl bardzo ciasny. Miejsce dobre na 1 noc, ale bez wielkich wygod. Natomiast dojście do recepcji to juz inna historia. Ostatnie wysokie pietro w kamienicy, brudna klatka schodowa i wieczna impreza w bramie i szkło rozbite. Niestety, ale jesli zaprasza sie gosci do gest house za 160 zl, nie powinno się przyjmować ich w obskurnej kanciapie na poddaszu, gdzie w bramie lezy rozbite szkło..
4 out of 5
by A verified traveler from Hagen Nordrhein-Westfalen

Nice and central Hostel

Posted Feb 9, 2016
The Hostel is really close to the palace of culture and science :) It is a nice little and modern Hostel. After 24:00 you have to check in another Hostel 200m away. U can let your luggage in the Hostel in a seperate after check out, so u can enjoy the last day. U have to pay 10€ for the key, but u will get it back after Check out. I give the Hostel 4 stars. Why 4? Because their is a little ca. 6x10cm sign on the door so we searched 1h for the hostel after 24:00 o'clock it is easier to find the other Hostel for check in :)
4 out of 5
by krzysztof from polska

Lokalizacja na plus, "zapaszki" i recepcja- minus

Posted Feb 1, 2016 on Hotels
Szkoda że w tym formularzu opinii i oceny są tylko pytania o zalety hotelu - więc podaję wady tutaj: - recepcja, meldunek, odbiór kluczy - w kompletnie innym miejscu - o czym brak informacji gdziekolwiek wcześniej - po odbiorze kluczy znalezienie hotelu graniczy z cudem/szczęściem - trochę dziwne jak na działalność komercyjną, być może właścicielom nie zależy na pełnej obsadzie pokoi ;) - hotel "dla nie palących" niby - może dobrze byłoby zainstalować jakieś alarmy przeciwdymne żeby zapobiec paleniu papierosów, zamiast próbować tuszować później smród przesadnymi odświeżaczami - ktoś kto nie pali zawsze rozpozna po zapachu we wnętrzu czy ktoś palił wcześniej. Zresztą takie alarmy przydałyby się chyba również ze względów p/pożarowych...