Ratings based on 13 Verified Reviews

3.5 out of 5
100% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.5 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 3, 2017
We enjoyed our stay over the Christmas holidays and especially loved the great breakfasts. Staff was also friendly and helpful.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 20, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Czysty hotel.

Posted Oct 11, 2016 on Hotels
Jezeli potrzebna jest lokalizacja w tym rejonie , z powodu szkoleń, konferencji hotel godny polecenia .
3 out of 5
by A verified traveler

eher durchschnittliches, aber günstiges Hotel

Posted Sep 22, 2016 on Hotels
Leider wurde mir bei meiner Ankunft mitgeteilt, dass keine Buchung vorliegen würde und ich könne doch mit meinem Kollegen, der ebenfalls über hotels.com gebucht hatte, in einem Zimmer übernachten. Nach vielem hin und her, hat sich dann aber doch jeweils ein Zimmer für uns beide finden lassen. Das Hotel als solches strahlt einen soliden achtziger Jahre Ostblock Charme aus, vieles scheint seid dem auch nicht verbessert verändert worden zu sein. Gerade Türen und Mobiliar wirten sehr "benutzt". Angenehm war hingegen die Lage, ob wohl dicht an einer Hauptverkehrsstraße, war die Nacht sehr ruhig.
3 out of 5
by Hans from gbg

bra hotell dålig wifi

Posted May 4, 2016 on Hotels
kass wifi
4 out of 5
by Artur from Poland

Pobyt biznesowy

Posted Mar 19, 2016 on Hotels
Na kilka nocy biznesowych w tej części Warszawy jest OK
2 out of 5
by A verified traveler

SŁABO

Posted Jun 2, 2015 on Hotels
Brak windy , Recepcjonistka nie kompetentna 3 razy zmieniałem pokój ,
Comment from Hotel Management
Aug 29, 2015
Drogi Gościu Dziękuję za pozostawienie opinii - zawsze staramy się robić wszystko, co w naszej mocy, aby sprostać Państwa oczekiwaniom. Jesteśmy w trakcie budowy wind - mam zatem nadzieję, że otrzymamy szansę, aby zatrzeć niemiłe wrażenie. Zapraszamy serdecznie do naszego hotelu. Z poważaniem Kierownik Recepcji Ewelina Podolak
5 out of 5
by Peter

Posted Jun 2, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Aug 29, 2015
Dear Guest Thank you very much for your kind feedback. I am glad that your stay ran as expected. We kindly invite to our hotel next time. With Best Regards Front Desk Manager Ewelina Podolak
3 out of 5
by carmel from na uboczu

weekend

Posted Feb 27, 2015 on Hotels
średnio
Comment from Hotel Management
Aug 29, 2015
Drogi Gościu Dziękuję za pozostawienie opinii - zawsze staramy się robić wszystko, co w naszej mocy, aby sprostać Państwa oczekiwaniom. Mam nadzieję, że otrzymamy szansę, aby zatrzeć niemiłe wrażenie a i uzyskać szczegółowe informacje dotyczące Państwa komentarza. Zapraszamy serdecznie do naszego hotelu. Z poważaniem Kierownik Recepcji Ewelina Podolak
5 out of 5
by yasser

This traveler left a rating score only Posted Nov 28, 2013 on Hotels