Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
57% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 20, 2016
Pros: LE RESTAURANT
Cons: LA PROPRETE ET LE BRUIT AU REZ DE CHAUSSEE
Location: BEL ENDROIT PROCHE DE LA DIGUE
UN PEU DECU PAR LA PROPRETE ET LE MOBILIE BASIC ETANT DONNE LE PRIX MAIS HOTEL CORRECT POUR UNE NUIT
4 out of 5
by Emilios from Bruxelles

Hôtel sympa

Posted May 10, 2016 on Hotels
Un weekend en famille
4 out of 5
by Diane

This traveler left a rating score only Posted Apr 5, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Linda from Eindhoven

Logeren in een pub, huiselijke sfeer

Posted Sep 23, 2015 on Hotels
Overnachten in een pub, een leuke ervaring. 's Avonds heerlijk gegeten. Het was erg druk, dus de bediening was gehaast, maar netjes. We sliepen met onze 3 kinderen in een familiekamer die erg ruim was. De kinderen sliepen in een aparte ruimte. Je moet 's nachts wel tegen lawaai kunnen, want het geluid van de pub blijft tot diep in de nacht duren. Wij hebben er gelukkig goed doorheen geslapen. 's Morgens was er een lekker ontbijt. De gastvrouw maakte voor iedereen een Engels ontbijt. We vonden het verblijf erg knus, alsof we bij iemand logeerden. Het strand is op loopafstand, dus ideaal! Parkeren was gratis.
3 out of 5
by Esther from Saarland

okay, wenn man nur dort schlafen will

Posted Aug 28, 2015 on Hotels
Irish Pub von außen sehr nett anzusehn, Zimmer klein und sehr einfach in der Ausstattung (Bad extrem winzig, nur mit Falttür abzutrennen vom Schlafraum, zu zweit nicht nutzbar), positiv: sehr leckeres, umfangreiches Frühstück mit bacon & eggs & usw. extrem abstoßend (daher nie mehr wieder): Umgebung! nur Betonklötze am Strand, keinerlei flair, totale Ansammlung von Bausünden, deprimierend
2 out of 5
by Steve from Chimay

NUL NUL NUL

Posted Aug 22, 2015 on Hotels
une nuit a 4 ... 2 adultes et 2 enfants ENORMEMENT de bruit la nuit et personnel aucunement qualifié BREF C'EST A EVITER surtout a 140euro la nuit
3 out of 5
by JEAN PAUL

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Arnemuiden

Lawaaierig, dicht bij strand

Posted Aug 6, 2015
Pros: het ontbijt! Heerlijk, werd steeds aangevuld!
Cons: Klantvriendelijkheid, keukeninventaris eventueel aanvullen.
Location: op korte loopafstand van het strand!
Wij hadden de Deluxe Studio. Het enige luxe eraan was de infraroodsauna en de inloopdouche. Wel n ruime, schone kamer, met n slaapbank, die sliep het lekkerst. 2 uitklapbedden. We waren met z'n 5en dus alle bedden nodig gehad. Keukenblokje met een niet werkende kraan en 1 bord in het gootkastje. Enorm lawaaierig. Tot 4 uur 's nachts. Deze kamer is naast het cafe, en naast de hotelgasten-ingang. Ook de toilet van de cafe gangers is er naast. Constant klappende deuren, mensen door de gang. Je word absoluut niet uitgerust wakker. Het ontbijt was heerlijk en werd steeds aangevuld, deze mevrouw verzorgde het keurig! Inckecken was echter heel onpersoonlijk, geen extra informatie en een parkeerplek hebben we zelf gezocht.
5 out of 5
by joel from Arlon

Un trés bon sèjour

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Nous somme restés 5 jours à 5 personnes il y avait une grande chambre avec 3 lits 2 personnes et 1 petit lit. L’état de propreté était très correct et il y a une très belle salle de bain. Pour le petit déjeuné il était très bon avec assiette avec un œuf une tranche de lard grillé et une petite saucisse haricot a la sauce tomate+ café jus ou thé pour se garer un parking tout près et le tram aussi pour le tram 15 euros par personne pour 5 jours sur toute la cote belge et de la très bonne Guiness
4 out of 5
by lise from Hillerød

meget god

Posted May 7, 2015 on Hotels
ET meget travlt sted, men det havde en rigtig god atmosfære