Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
3.6 Room cleanliness
3.0 Service & staff
3.2 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by John from Fredericia, Danmark DK.

Det perfekte sted til ferie

Posted Sep 12, 2015 on Hotels
Man kan holde med sin bil lige uden for værelses døren, det er perfekt. Men opholder sig lige midt i vinmarken og med en fantastisk udsigt. Der er kun meget kort ned til byen Oswier med vinbonden Schmidt og en lille lokal restaurant.Der er også en utrolig god restaurant lige over for hotellet.
2 out of 5
by Anton from Malmö

Bra viner och vinprovning, tyvärr sämre hotell.

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Fantastiskt läge med vinrankorna runt omkring hotellet. Hotellet känns gammalt och behöver renoveras för att fräscha till det lite. Servicen i receptionen var bra men i restaurangen var verkligen dålig. Servispersonalen lyssnade inte på önskemål och maten var enkel och smaklös. Däremot vindgården och vinprovningen som en av döttrarna genomförde var kanon!
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 6, 2015
Kann man leider nicht empfehlen, zu teuer für die leistung.........,
4 out of 5
by A verified traveler

beau séjour au calme

Posted Oct 8, 2014 on Hotels
bel hôtel calme et propre mais le prix du petit déjeuner est beaucoup trop élevé (en comparaison aux mêmes buffets proposés dans d'autres hôtels)
1 out of 5
by Laurent from Epinal

Honteux

Posted Aug 24, 2014 on Hotels
Mauvaises Mal indiqué pour commencer ensuite nous n'avons pas pu dormir avant 23h il y avait du trafic par des serveurs et autre sous notre chambre.La chambre de plus était situé juste en face d'escaliers ou tout le monde voyait ce qu'il se passait dans notre chambre.Notre chambre était en début de couloir
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 11, 2011 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Brøndby Strand

Hotel Bollenberg

Posted Jul 7, 2011 on Hotels
Hotellets værelser er gennemgribende blevet renoveret til det bedre. Vi er kommet på hotellet gennem snart 10 år på grund at det nære samarbejde med vinkælderen, der sælger nogle fantastiske Alsace-vine. Maden på hotellet og i Auberge finder vi dog for dyr i forhold til kvalitet og udbud.
4 out of 5
by A verified traveler from Strasbourg

CITOTEL du Bollenberg

Posted May 24, 2011 on Hotels
Bon confort et calme garanti mais route un peu difficile d'accès.