Ratings based on 71 Verified Reviews

3.6 out of 5
79% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Stuart from stockport

Posted Jun 7, 2016 on Hotels
Stayed he beach holiday.re 3 times for business but hotel position is excellent for
4 out of 5
by Stuart from Stockport UK

Avoid room 008!

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Hotel good - 2 stays in 2 weeks - but... Second week got room 008 next to main reception entrance so doors banging and people talking & moving constantly. Might as well have slept in reception!
4 out of 5
by Andries from Vancouver

overall good

Posted Feb 25, 2015 on Hotels
All was good only thing there was a kitchen in the room but no cooking utensils
5 out of 5
by Krzysztof from Chatham

Walk on the beach after breakfast is a must...

Posted Dec 9, 2014 on Hotels
We stayed in this hotel for one night only to meet up with friends in Ijmuiden. We arrived very late so we didn't see much of the surrounding, but in the morning...what a surprise! Our room was facing the dunes and sea, so after delicious breakfast we decided to go for a walk on the beach which is amazing. We will be back in the summer to fully appreciate it's location and facilities.
5 out of 5
by Mark from USA

Posted Sep 16, 2014 on Hotels
Great location, friendly staff, steps from the beach. Great place.
2 out of 5
by A verified traveler

Binnen blijven is geen optie.

Posted Apr 25, 2017
Location: Zie het verhaal en trek eigen conclusies.
Wij hebben een lang weekend achter de rug met een hoop wind en regen. Met onze kleine zijn we redelijk veel weg geweest, maar de momenten dat we op de kamer verbleven waren teleurstellend. De slaapbank wilde niet geborgd blijven, waardoor we steeds onderuit zakten en er niet normaal op te zitten was. Er staken enkele spijkers uit de grond/plinten wat altijd prettig is als je een kind van nog geen 2 jaar hebt rondlopen. De staat van het keukentje en de badkamer waren erbarmelijk. De bedden zijn van redelijke kwaliteit, maar de kussens ronduit slecht. Het geheel gaf een gevoel van getadeerdheid en dat valt erg tegen van een 4 sterren hotel. Het ontbijt was beperkt, maar voldoende. De service van het personeel was echter ondermaats. 3 maal ontbijt meegemaakt en geen enkele keer konden we direct aan een tafel plaatsnemen wegens het trage opruimen. Na zelf de handen uit de mouwen te hebben gestoken kon er slechts een opmerking af die respectloos overkwam ("praktisch").
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Gelderland

Een leuk, niet te groot hotel.

Posted Apr 3, 2017
Pros: De ligging, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, mooie en ruime kamer. Ik heb genoten!
Cons: De kranen van de wastafel draaiden stroef. Streep licht onder de deur door van het licht in de gang en dit viel 's nachts dus wel op.
Location: Locatie perfect, kon echt niet beter! In de buurt is geen ruk te beleven maar ik kwam voor de rust dus wat mij betreft was het prima.
Nét voordat ik het strand op reed, draaide ik rechtsaf de parkeerplaats van het hotel op. Dichter bij de zee kun je niet komen. Wat een comfortabel hotel en wat een prachtige ligging zo dicht bij de zee! Dan krijg je zin om meteen aan je paar dagen alleen weg te beginnen hoor! Ik had een prachtige ruime kamer op de eerste verdieping, met balkon. De 2 extra fauteuils op de kamer zorgden voor net dat beetje extra comfort om eens een goed boek te lezen of tv te kijken. Het bed was geweldig, een heerlijk matras, niet te hard of te zacht, prima. De badkamer met (het kleine bad) voldeed ook aan de eisen die je kunt stellen aan een kort verblijf. Minpuntjes? Nou vooruit: Ik vond de kamer wel wat gehorig en dan vooral van geluiden op de gang.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from mook

heerlijk vlak aan strand

Posted Mar 17, 2017
wij boekte bewust deze comfort kamer omdat deze een klein keukentje had voor een kopje koffie of iets derkelijks en voor de ruimte wij waren met hond. was helemaal niets in dat keukentje kon ik bij de receptie keukenbox huren voor 5 euro doe 5 euro op de kamerprijs voor de toch al geprijsde kamer en zorg dat er een waterkokertje en wat kopjes staan .
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from A

Leuk hotel vlakbij het strand

Posted Feb 27, 2017
Net hotel met nette kamers en vriendelijk personeel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Eindhoven

Superlocatie!

Posted Oct 25, 2016
Pros: Het hotel ligt op een superlocatie, je staat buiten meteen in de duinen. Het personeel was vriendelijk. Het ontbijt was goed verzorgd.
Cons: De kamer op zich was netjes en schoon, maar de badkamer mag wel opgeknapt worden en was niet helemaal schoon. Ik miste een waterkoker/koffiemachine, dat is tegenwoordig toch wel standaard aanwezig in hotels.