Ratings based on 8 Verified Reviews

3.0 out of 5
33% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.1 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by A verified traveler

Not what I exoected

Posted Sep 19, 2017
The address on expedia was wrong. There are no close by amenities. This is not a real hotel, but an apartment in a residential area which was difficult to locate. I was charged a security deposit during my stay, which to date has yet to be refunded. This hotel should be removed from expedias website.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Switzerland

Posted Aug 7, 2017 on Ebookers
In ruhigem Wohnquartier und doch ist man schnell im Zentrum. Kleine saubere Wohnung. Sehr hilfsbereites unkompliziertes Personal. Die Möblierung war sehr schlecht. v.a. das Bettsofa. man schläft bequemer auf dem Fussboden als auf diesem Brett!
1 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Vil fraråde andre at booke dette hotel

Posted Jul 5, 2016
Vi, to familer ialt 9 personer, havde glædet os til weekendtur til Hamborg. Ankommet til hotellet viser det sig, at det kun er beregnet til fire personer. men størst er vores overraskelse over at de fotos, vi har set på Expedia, slet ikke svarer til det vi ser i virkeligheden, bygningen og lejligheden er en helt anden, og ikke som på fotos lys, pæn og indbydende. Nej den var nedslidt, mørk og nusset. Hotelejeren tilbyder os lejligheder med plads til os alle, men da de er af samme ringe standart, vælger vi at sige nej tak. Vi fire voksne mennesker, som alle har gode engelskkundskaber, ved med sikkerhed, at ejeren sagde, at han så ville annulere bookningen, og da vi forinden pr. telefon havde aftalt at betaling skulle ske kontant, anede ingen af os uråd, men fandt blot et andet hotel, at overnatte på. Stor var vores overraskelse, da hotellet 14 dage efter hjemkomst hæver beløber fra vores 2 konti, hver for prisen svarende til en overnatning. 2 dage senere bliver begge vores kort misbrugt af ukendte, og vi spærrer derfor straks vores kort. Nu har vi så fået nye kort, og beløbene som blev hævet fra ukendte, har vi naturligvis også fået refunderet fra banken. Men da det skete for os begge, er der jo ingen tvivl om, det er en usikker og meget utryg måde Expedia eller hotellet bruger ens kortoplysninger på. Har skrevet flere klager til Expedia og krævet pengene retur fra hotellet, men det har vi intet fået ud af.
1 out of 5
by Sebastian from Deutschland

Nicht zu empfehlen!

Posted Nov 29, 2014 on Hotels
Es war nichts wie vereinbart, haben uns dann kurzfristig für eine andere Unterkunft entscheiden müssen.
5 out of 5
by L.W. from Fulda

Super Unterkunft, auch für länger

Posted Oct 1, 2013 on Hotels
Hervorragend!
5 out of 5
by A verified traveler from København

Perfekt beliggenhed

Posted Jul 31, 2013 on Hotels
Rigtigt godt og kan kun varmt anbefale det.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 20, 2012 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Yokohama, Japan

静かでで快適な環境

Posted Sep 12, 2011 on Hotels
当初滞在予定の部屋のユーティリティが故障との事で急遽別のロケーションのアパートを紹介されました。 その紹介された場所は少し駅から遠かったですが、静かでとても快適でした。 部屋も清潔でとても居心地が良かったです。