Ratings based on 80 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
99% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from klein

Awesome place

Posted Jun 2, 2015
Clean gorgeous on the beach decorating so lovely great breakfast
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Klasse Hotel

Posted Jun 2, 2015 on Hotels
Kleines, schickes Hotel direkt am Strand mit hauseigenem Pool und vielen schattigen Liegen. Wir hatten ein Zimmer mit Meerblick und einem riesigen Balkon. Einzig das Frühstück war nicht ganz toll. Aber ein frisches Omelett gab es. Kleiner Supermarkt direkt um die Ecke. Bis in die Altstadt braucht man 15 Minuten mit dem Auto.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Paula from Kungshamn

Toppenhotell en bit utanför Zadar.

Posted May 27, 2015 on Hotels
Vi hyrde ett större rum som låg perfekt med balkong utåt havet. Väldigt vacker utsikt. Kalasfrukost med massor av olika typer av godsaker, ett plus att man fick beställa sin omelett som gjordes på direkten. Fint poolområde strax bredvid havet. Inget hotell för små barn och det var ett plus för oss. Fräscht och snyggt hotell med supertrevlig personal. Det enda lilla minus var dåligt wifi och något hård säng annars helt perfekt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Armand from Linköping

Mysigt litet hotell precis vid havet

Posted May 25, 2015 on Hotels
Trevligt litet hotell som ligger precis vid havet. Fantastisk utsikt ifrån hotellets bakgård där även hotellets pol och vilstolar finns tillgängliga. Hotellet är nyrenoverat med trevlig inredning och är väldigt rent. Rummet vi bokade (vanligt dubbelrum) var relativt litet men hade allt som behövdes. Hotellet ligger ca 45-60 minuters promenad ifrån centrum. Taxi ifrån centrum till hotellet kostar ca 40 kuna. Hotellet erbjuder transfer ifrån flygplatsen utanför Zadar 150 kuna (för två personer). Trevligt och mysigt hotell med FANTASTISK personal. Alla är trevliga, hälsar när du kommer, vill hjälpa till och månar om att du ska ha en fin och trevlig vistelse. Dock visade hotellets ägarinna inte upp samma positiva sida... Ägarinnan fanns närvarande på hotellet stundtals men visade inget intresse i gästerna (varken hälsade, välkomnade eller talade med gästerna). Den trevliga servicen står hotellets personal för! Det är lätt att göra sig förstådd. I närområdet finns matbutik och ett fåtal restauranger på promenadavstånd. Hotellet erbjuder trevlig frukost som inkluderar; smörgås, yoghurt, flingor, varm och kall dryck, kaka, ost/korv/skinka och omelett som görs på beställning . Frukosten kostar 60 kuna/person. Hotellets wifi fungerade inte på vårt rum men vid polen. Vi upplevde inte hotellet som speciellt barnvänligt utan ett hotell som främst riktas mot par.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Sidsel Vigdis from Oslo

Utmerket!

Posted May 22, 2015 on Hotels
Kjempegod service fra første stund. Rommet var lyst og stort, med fantatisk utsikt mot havet. Gode senger. Renholdet var meget bra. Bassengområdet var velholdt og ryddig. Håndklær tilgjengelig. Bra frokost som kunne inntas ved bassenget. Bussforbindelse til sentrum rett ved. Eneste minus; det burde vært vannkoker på rommet.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Nita from Norway

Lovely weekend hotel

Posted May 22, 2015 on Hotels
Nice place to stay for the weekend. Beautiful view and perfect breakfast brought to the room!
5 out of 5
Recommended
by kmh from 독일

너무 좋았어요!!

Posted May 15, 2015 on Hotels
자다르 시내에서 차로 10분정도 걸리는 위치에 있는데 방도 깨끗하고 아늑했고 빌라 풀장과 인테리어도 최고였습니다. 바로 앞에 해변이라서 바로 나가서 산책도 할수 있어서 더욱 좋았습니다. 다음에 가도 이곳에 머무르고싶네요!
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Malin from Göteborg

Mysigt och familjärt

Posted May 8, 2015 on Hotels
Var ej så nöjd med frukosten. Den skulle kunna utvecklas. Fanns inte mycket att välja på. Annars ett riktigt toppenställe! Kommer definitivt tillbaka.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Nichlas from Jönköping

Perfect staying for resting

Posted May 7, 2015 on Hotels
Really nice place. Quiet an calm, exactly what we were looking for. 10 m from the ocean.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jenny from Stockholm

Toppen vistelse!

Posted May 5, 2015 on Hotels
Bodde fyra nätter på detta underbara hotel i slutet på maj 2015. Personalen var super trevliga, hjälpsamma och flexibla. Glömde en snusdosa i en taxi och personalen ringde upp taxibolaget och bad dem komma förbi med den, när dem hörde det och utan att vi bad dem göra det. Vi bokade transfer och en tour via hotellet och var super nöjda. Ligger i ett lugnt område en bit från stan, men i vår mening vill man inte bo i stan i Zadar om man ska ha en lugn och härlig semester. Till stan kan man gå en mysig strandpromenad eller ta bussen på 10 minuter och 13 kr. Rekommenderar villa Triana till alla som vill ha ett boende med superpersonal, fina rum och god frukost! Närhet till strand och bra pool finns!