Ratings based on 53 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
82% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Paris

Magnifique hotel

Posted Jul 18, 2016
Pros: La beauté de l'hotel et la gentillesse du personnel.
Cons: La mise à disposition de transport pour aller en ville.
Location: Malheureusement il n'y a rien autour de l'hotel à part la belle plage. La ville reste à une certaine distance et l'hotel ne propose pas de navette.
Très bon accueil. Je garde un très bon souvenir de ce séjour grâce au personnel toujours disponible et à l'écoute. L'hotel est trés joli et bien entretenu. Les chambres sont propres et spatieuses. Très belle plage à proximité, mais loin de la ville.
4 out of 5
by A verified traveler from Karlsruhe

Das Paradies mit kleinen Abstrichen

Posted May 3, 2016
Das wunderschöne Strandresort kann sich wirklich sehen lassen. Die Grünanlagen warden jeden Tag top in Schuss gehalten. Auch Restaurant und Rezeption sind sauber und schön hergerichtet. Die Zimmer sind dem landestypischen Standart entsprechend. Es gibt 2 Zimmer und ein Bad. Nichts besonderes aber man will ja auch nicht den ganzen Tag auf dem Zimmer verbringen. Die Bars wirklen gemütlich und einladend. Zum Service können wir nichts negatives berichten- alle Mitarbeiter sind freundlich und hilfsbereit. Schön ist das ma so viel Trinkwasser in Flaschen bekommt wie man möchte. Zum Zähneputzen unverzichtbar. Sogar zu den Ausflügen haben wir Flaschen mitbekommen. Das einzigste Manko war für uns das Meer: die Gezeiten. Leider können da weder Personal noch Geschäftsführer etwas daran ändern. Bei Ebbe ist an baden im Meer nicht zu denken. Dafür hatte wir dann den Pool. Das Hotel liegt in einer Bucht und da ist das Merr nicht ganz so schön. Mit einen kostenlosen Shuttleservice kann man jedoch ein paar Stunden am Tag an einem "Second Beach" baden gehen.
4 out of 5
by jeeten

This traveler left a rating score only Posted Apr 12, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Dorota

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Stian Negaard from Norge, Oslo area

Et perfekt gjemmested for å roe ned

Posted Jan 14, 2016 on Hotels
Hotellet var en behagelig opplevelse for den som søker å ta det litt med ro med alle muligheter innenfor hotellets område. Bruker skjelden all inclusive hoteller, men I dette tilfellet var det meget godt etter noen travle dager I Stown Town. Hotellet var fint med mange varierte oppholdsmuligheter utendørs, med strand, bryggebasert restaurant og bassengområdet, med mer. Lett å gjemme seg litt bort hvis man ønsket. Servicen av de lokalt ansatte var meget god og til tider I overkant serviceinstilt, men dette er bare sjarmerende. Det eneste det er å trekke ned på dette området er bademuligheter I sjøen på grunn av stor forskjell på tidevannet og veldig langrundt. Området er meget godt egnet for kiting, så hvis jeg skulle dit igjen ville jeg lagt vekt på å få drevet med det. Mange muligheter for å gjøre diverse gjennom reisekontoret. HUSK!! å ta med cash når du reiser andre steder enn Stown Town. Hotellet tar kort, men det er ingen muligheter for å ta ut kontanter. I tillegg er det normalt at hotellene belaster deg med 5-6% ekstra avgift ved bruk av kort. Hotellet var rimelig ift fasilitetene. Noe begrenset med muligheter utenfor hotellet, et rolig område.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jan 12, 2016 on Hotels
Högt och lågt på servicen. Inte så mycket att göra förutom att bada och äta. Dyra utflykter och wi-fin var bara gratis i lobbyn.
3 out of 5
by Elena from Москва

Posted Jan 10, 2016 on Hotels
Отель не соответствует своей звездности.Для 4-х * два полотенца на человека явный недобор, а так же отсутствие в ванной комнате принадлежностей для гигиены.отдельная тема сантехника и краны - все видавшее первую жизнь в Европе.Нам посчастливилось пожить в нескольких комнатах - 55 35 и 42(О!Это отдельная песня)номер просто кричит о необходимости ремонта!Это при том, что в новогоднюю ночь речь держал менеджер отеля и радостно сообщил,что в июле 2015 отель ОТКРЫЛИ.Единственное достоинство отеля - система Все включено.Персонал дружелюбный,но не всегда может помочь.Интернет даже за оплату работает по 15-20 минут в сутки.И последнее океан - кто хочет приехать и плавать - лучше выбрать север или запад острова.А здесь очень уходит вода и надолго,надо ловить.Можно брать такси в отеле - 60 долларов в обе стороны
4 out of 5
by Anne-Marie from Suisse

L'Afrique , les Tanzaniens ,c'est génial!

Posted Jan 5, 2016 on Hotels
L'hôtel est de qualité moyenne, mais propre. Les chambres spacieuses, coupures d'eau assez fréquentes. Wifi payant, pas de thé dans les chambres, pas de télé, mais ça on n'en a pas besoin!!! Pas de musique, pas de spectacle, pas de boutique...Le personnel est très serviable et souriant. Malgré un sable magnifique, la mer n'est pas géniale..algues, saletés..., on se contente de la piscine. Mais le climat et le décor sont tellement beau qu'on en oubli le reste... petit bémol, lors du départ on rend les chambres à 10:00, à part la douche de la piscine, pas de sanitaire, ni endroit prévu pour les départ en fin de journée.
1 out of 5
by Amanda from stockholm

:(

Posted Jan 1, 2016 on Hotels
no beach, keep monkeys illegally at the place. Although really nice staff.
4 out of 5
by Huzefa

This traveler left a rating score only Posted Dec 28, 2015 on Hotels