Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
100% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.3 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 30, 2015
genial genial genial genial genial genial genial genial
3 out of 5
by Alice from Toulouse

Lit confortable

Posted Oct 2, 2015 on Hotels
Séjour de deux nuits
5 out of 5
by STIPO from Frankfurt

TOP HOTEL IN DEN BERGEN VON KRETA

Posted Sep 22, 2015 on Hotels
SEHR SCHÖNER AUFENTHALT IN DEN BERGEN VON KRETA
3 out of 5
by A verified traveler from Lyon

Très beau cadre naturel

Posted Sep 11, 2015
Pros: Le très beau jardin et sa piscine au milieu.
Cons: Insonorisation des chambres. Mise en place de patins sous les pieds des meubles et amortisseurs pour les portes.
Location: Emplacement magnifique avec sa source d'eau naturel, ses collines d'oliviers, un petit lac, la montagne qui surplombe le tout.
2 nuits passées ici à la fois pour profiter du cadre tranquille et naturel, collines d'Oliviers, petit lac et montagnes. Mais avec la mer et les plages également à quelques minutes en voiture.
3 out of 5
by itai

This traveler left a rating score only Posted Aug 16, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Prisvärt i vacker miljö

Posted Aug 7, 2015 on Hotels
Trevligt, enkelt hotell i mycket vacker miljö med höga berg runt om. Bra pool med sol hela dagen. Mycket för pengarna, tar bara emot kontaknter.
4 out of 5
by A verified traveler from montargis

Cadre excetionney

Posted Jul 18, 2015
Séjour très agréable. Personnel charmant et attentif. Grande piscine propre dans un cadre arboré de toute beauté . Vue imprenable sur la montagne. Rapport qualité prix très exceptionnel. Point de départ idéal pour rando en montagne. En revanche Fish taverne peut-être évitée.
4 out of 5
by Aksel S from Birkerød, Danmark

Perfekt til prisen!

Posted Sep 1, 2014 on Hotels
Hotellet ligger smukt placeret på en bjergside, hver morgen står man op til en smuk udsigt ud over bjergene, og kan spise en udmærket morgenmad på hottelets terresse mens man nyder udsigten. Vi havde et værelse i en af bungalowerne, dette var fint og rent men ikke noget fancy. Dette er absolut ikke et 4 stjernet hotel, men et rigtigt fint og hyggeligt hotel men venligt personale...
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2014 on Hotels
2 out of 5
by Vebjørn Strand Foshaug from Norge

Steinharde senger

Posted Aug 26, 2014 on Hotels
Hotellet ligger i et fint og stille område, utenfor det tradisjonelle "turist"-Kreta. Rommene er rene og enkle. Desverre er sengene harde som den mest hardføre granitt, og selv om jeg er en av de som liker harde senger, blir fakir-følelsen litt for sterk her. Stor minus for at det ikke er tilgjengelig varmtvann på morgenen. Ved innsjekk på hotellet står det en liten plakat på disken om at kortbetaling ikke er tillatt, slik at vi måtte betale med kontanter ved utsjekk, selv om kortopplysninger ble gitt ved bestilling på hotels.com.