Ratings based on 10 Verified Reviews

3.8 out of 5
70% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from US

Quiet and comfortable

Posted Nov 19, 2016
Easy checkin and out, nice breakfast and good shower.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by George from Ohio USA

Food was terrible!

Posted Aug 25, 2013
Cons: quality of food and pricing!
Hotel was nice and clean. Food on the other hand was terrible. Small portions and badly under cooked, no one seemed to care about quality of food! I would never eat there again! Lamb was tough, beef was rare and pork was too spicy.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Philadelphia, PA

Churchill Hotel - pretty decent

Posted Mar 21, 2011
The person who checked me in at the hotel stood up, shook my hand, and thanked me for staying at their hotel. I found it convenient from my appointment near Belgium as an overnight stay before heading on to Amsterdam. Although the hotel is shown on the water, there are actually no water view rooms. They're all privately owned apartments. There's no air conditioning in the rooms, however this was March, but I wouldn't want to stay there in summer. Ternuezen is a quiet town so having the windows open at night wasn't an issue. The free breakfast in the morning and free parking was very nice!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from middelkerke

Super

Posted Nov 2, 2016
Pros: Fietsenverhuur in het hotel. Heel gemakkelijk
Cons: Niets op aan te merken !
Zeker niets op aan te merken, een aanrader ! Heel rustig gelegen.
3 out of 5
by A verified traveler

onpersoonlijk

Posted Oct 24, 2016
Cons: bed
slecht bed, onpersoonlijke benadering personeel geen aanvulling bij ontbijt, lege minibar - koelkast trage service
2 out of 5
by A verified traveler from Roosendaal

Posted Aug 10, 2016
Pros: de ligging
Cons: Genoeg.
Location: Goed
Mijn dieet had ik tot driemaal toe opgegeven, maar er was geen rekening mee gehouden. De betaling van de rekening ging uiterst moeizaam. Hotelkamer is te duur.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prachtig gelegen aan de Wester Schelde

Posted Apr 8, 2015
Pros: De ligging
Cons: De keuken
Fijne kamer enngoede bedden annex badkamer,,prettige receptie en vriendelijk personeel
2 out of 5
by marjan from hulst

Hotel aan de Westerschelde

Posted Apr 12, 2014
Pros: Het restaurant en de kwaliteit van eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Cons: Hotel restylen, zie opmerkingen bij 'deel je ervaring'
Location: Hotel ligt goed, direct uitzicht op Schelde.
Ouder hotel dat een aantal voorzieningen ge-updated heeft maar een aantal niet. De bar en het restaurant zijn vernieuwd en zien er fris en verzorgd uit. De badkamer is ook vernieuwd maar de regendouche functioneert niet optimaal omdat deze verkalkt is. De kamer zelf is gedateerd, bedden erg zacht en liggen door. Meubilair dient vernieuwd te worden evenals de algehele look van de kamer. De oudheid van de kamer zie je ook aan de deuren, die niet volledig overgeschilderd zijn, of verf is weggestoten. Ook de gangen, stenen trappen dienen een opfrisbeurt te krijgen. Met andere woorden het hotel is gestart met een restyle maar deze is nog niet gereed.
Comment from Hotel Management
Oct 18, 2014 by Tina Jackson, Hotel Management
Ik wil u bedanken voor uw reactie, wij zijn druk bezig met het restylen van ons hotel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk hotel, heel erg leuk personeel

Posted Nov 18, 2013
Pros: Restaurant incl. Bediening
Zeker de moeite waard
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Rob from Gelderland, Nederland

Prachtige ligging

Posted Aug 14, 2013
Pros: De ligging aan de kust met zicht op de westerschelde.
Location: Top locatie.
Prachtige ligging, geweldig uitzicht. Mooi restaurant, we hebben er alleen niet gegeten, daar kan ik dus niet over oordelen. Verder heel vriendelijk personeel. Wij gaan zeker terug!!