Ratings based on 64 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
79% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Z

Prima hotel

Posted Aug 22, 2016
Pros: Comfort en ligging.
Cons: Ik kan me zeker in de zomer voorstellen dat de kamers benauwd zijn door het ontbreken van een airco.
Location: De ligging is prima om door heel Zeeland te toeren. Dicht bij de snelweg.
Het hotel is keurig en net en ligt op een goede uitvalbasis voor Zeeland. Het balkon is ideaal en het ontbijt uitstekend. Kamers zijn heel netjes en maken een schone indruk. Badkamer ziet er zeer fris en modern uit. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
3 out of 5
by A verified traveler

budgetkamer

Posted Aug 21, 2016
Pros: ligging en het eten
Cons: vleugel vernieuwen
Location: goes erg leuk plaatsje, bezoekje waard
weten dat we een budget kamer hadden geboekt, maar erg minimaal. 1 raam dat maar op kier open kan, lelijk systeemplafond, kleine kamer. beetje teleurstelling. Personeel en eten, zowel lunch als diner heeel erg goed!
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 20, 2016
Pros: Das Frühstück war sehr gut.
Der Aufenthalt war als Privatreisende. Wir buchten ein Standardzimmer, welches schon sehr abgewohnt und mit verschlissenen Möbeln ausgestattet war. Das Fenster ließ sich nicht öffnen und ein Ventilator fungierte als "Klimaanlage". Dementsprechend war die Luft im Zimmer sehr stickig. Im Bad waren Schäden eines Wasserschadens deutlich erkennbar.
4 out of 5
by A verified traveler

Net hotel, erg warme kamer zonder airco

Posted Aug 10, 2016
Pros: Bekende vdValkuitstraling
Cons: Kamer met airco verbeteren.
We hebben meerdere keren in Valk hotels gezeten. altijd goed. Deze is wat ouder, maar verder goed. Dichtbij Goed Middelburg,Ziekrikzee.
4 out of 5
by A verified traveler from Rijnsburg

Receptie

Posted Aug 1, 2016
Pros: Hotel is mooi. Ligging prachtig. Zeeland geweldig.
Ons (mijn man en ik, 70 plussers) wordt aan de receptie verteld dat wij naar de tweede etage moesten. Staan daar met 3 tassen (voor 4 dagen) en weten niet naar links of rechts. Zien rechts een trap en vermoeden daar ook een lift. En ja hoor, een lift! Maar helaas zijn daar op de tweede verdieping alleen vergaderzalen. Weer naar beneden en vragen waar we naar de tweede etage moeten. Vraagt er een jonge man "wilt u met de trap of lift". WAT DENK JE ZELF!! Moeten we een lange gang door naar de lift...Een klein beetje hulp had hier wel op z''n plaats geweest. Onze kamer was ge-update voor 15 euro per dag. Bubbelbad prima maar koffiemachine werkte niet. Tweede dag gemeld en ander gekregen die het na 1kop koffie ook liet afweten. Wel gemeld bij 't uitchecken!!
5 out of 5
by A verified traveler

keurige verblijf en heerlijke acomodatie

Posted Aug 1, 2016
Pros: netjes rustig schoon fijne locatie.
Location: Middelburg geweest en de kust bezocht
zeer schoon leuk Personeel mooie omgeving net gebouw lekker ontbijt in alle rust.
4 out of 5
by Villa Rose

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
Hi i order the room for 3 adult but i must pay 1 pers more! I don t like that
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 4, 2016 on Hotels
4 out of 5
by C.E.N. from E

Prima doorreis hotel

Posted Feb 28, 2016 on Hotels
Prima hotel voor doorreis nabij snelweg. Gerenoveerde kamers. Rekening was helaas fout, dus let even op.
5 out of 5
by A verified traveler from Venray

Super gezellig en net hotel, echt een aanrader!

Posted Feb 10, 2016
Vriendelijk personeel, zeer nette ruime kamer! Uitstekende prijs, kwaliteit. Wij gaan zeker nog een keer terug.