Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.4 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from saudi arabiab

I recomend

Posted Sep 2, 2016
Good hotel and good staff Silent and good for relax
4 out of 5
by A verified traveler

Trevligt mysigt personligt hotell

Posted Aug 29, 2016
Trevligt personligt hotell utanför zell am see nära till massa orter med lifter. Perfekt ställe för barnfamiljer med massa sommaraktiviteter!
4 out of 5
by A verified traveler

Nice hotel close to the lake

Posted Aug 7, 2016
It is a hotel that is very beautiful. The only problem is that it is far away from the center. The room view was beautiful
5 out of 5
by Luca from Bern

Top Personal

Posted Jun 22, 2016 on Hotels
Sehr freundliches und extrem professionelle Bedienung. Saunabenutzung auch im Sommer
5 out of 5
by A verified traveler from Weiden

Traumurlaub

Posted Jun 13, 2016
Pros: Fitnessraum, Restaurant, Zimmer
Dieses Hotel kann man nur weiterempfehlen. Hervorzuheben sind vor allem die freundlichen Mitarbeiter.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

ski in

Posted Mar 7, 2016
Pros: rent och snyggt. funktionellt. god varierad mat.
Cons: slopa nakenkravet i spa.
Location: lugnt och skönt läge. inga övr utomhusaktiviteter.
Ski- in läget mkt bra. Dock är ski-out tveksamt eftersom man måste ta en buss 50m fr hotellet som går ibland var 20 min till närmaste lift. bussen tar ca 3 min. bra mat på hotellet. det ingår en after ski måltid vilket var positivt. övervägande trevlig personal. Spa avdelning krävde att man måste vara naken (vilket kändes märkligt). vi frågade dock receptionen om vi fick ha badkläder i bubbelpoolen vilket var OK men övriga gäster uttryckte då sitt missnöje. i bastu m m hade vi handdukar på oss.vi var där endast en gång pga kravet på nakenhet.
4 out of 5
by Martin from Lommedalen

Meget god service

Posted Aug 9, 2015 on Hotels
Dette hotellet hadde en meget god og personlig service. Hotell direktøren og hans stab kunne fra start vårt etternavn. De gjorde en feil med bookingen, men ordnet opp i dette på en god måte. Meget god frokost og middag. Fint og moderne innredet spisesal og resepsjon. Stor treningssal. Fint turområde for barnefamilier. På sommeren kan du gå i fjellet, sykle ned bakkene eller besøke en av aktivitetsområdene.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 22, 2015
Fantastiskt hotell i en sagolik omgivning! Allting är bara så vackert! Ska självklart återvända hit men då stannar vi lite längre, kanske på vintern nästa gång!
5 out of 5
by Mari

This traveler left a rating score only Posted Jul 4, 2015 on Hotels