Ratings based on 77 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
68% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.3 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Locatie is prachtig, maar !

Posted Jul 23, 2016
Locatie was schitterend, parkeren is niet afgeschermd, geen nachtportier/toezicht. Eten was aan de prijs voor de geboden kwaliteit. Geen airco of mogelijkheid tot ventilatie zonder muggen. Voegen zwart, kitranden vloer waren vuil.
5 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

Grote kamer tussen de Limburgse heuvels

Posted May 10, 2016
Pros: De ruime kamer
We hadden de 'bruidssuite' met een aanbieding. Gigantische kamer, keurig schoon en heel geriefelijk. Zou wel wat feestelijker gedecoreerd mogen zijn. Heerlijk geslapen, genoten van de rust en de vogelgeluiden. Bij het ontbijt waren we aan de late kant en alles had duidelijk te lang in de warmte gestaan. Wel veel keus.
4 out of 5
by A verified traveler

Goede prijs kwaliteit verhouding !

Posted Apr 21, 2016 on Hotels
Hadden een feest in mondo verde en moesten dus een hotel in de buurt hebben en de keuze was goed !
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Väldigt lyhört
2 out of 5
by A verified traveler

A éviter sauf si l'emplacement vous arrange

Posted Feb 17, 2016 on Hotels
Chambre exigüe, insonorisation inexistante, bâtiments vétustes, sdb microscopique et mal agencée, literie défoncée, petit déjeûner absolument indigne des 10€ réclamés, rapport qualité-prix restaurant pas terrible. Méfiez-vous de votre facture finale car le terminal "VISA" ajoute 15.05€ non annoncés !! Bref : plus que décevant
4 out of 5
by Andre from Tolbert

Prima nachtje in sfeervol hotel.

Posted Feb 2, 2016 on Hotels
Met zijn vieren in een kamer voor 1 nacht. We komen uit Tolbert (vlak bij Groningen) en hadden de volgende ochtend op tijd een open dag in het conservatorium van Maastricht. Prima en zeer betaalbare overnachting.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jan 18, 2016 on Hotels
1 nacht in de bruidssuite met jacuzzi geslapen. Mooie kamer met enorme badkamer!
4 out of 5
by Not Provided

This traveler left a rating score only Posted Jan 2, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from London

Nice hotel in Limburg.

Posted Dec 29, 2015
Pros: The old farmhouse style. Nice courtyard. Friendly staff. The lovely receptionist went out of her way to get us a nice table!!
Cons: The bathroom seemed a bit dated but on the whole comfortable enough.
Location: The hotel is in Limburg, which is the 'hilly part' of The Netherlands. Old towns, parks, countryside, the best food, all on your doorstep.
The hotel is in beautiful old farmhouse, quite typical for the area of Limburg. If you are into skiing, Europe's biggest indoor skiing slope is right next door. We had a lovely dinner on boxing day. We used the hotel as a base to visit our family. There are a lot of nice attractions and towns nearby.
4 out of 5
by Jo from den Bosch

Voor wie rust zoekt en van natuur houdt

Posted Dec 28, 2015 on Hotels
Prachtig gelegen, heerlijk in de natuur en rust als basis