Ratings based on 692 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Erg leuk hotel, net buiten de binnenstad van Rome.

Posted Dec 10, 2014
Pros: Alles. Het enige nadeel is de ligging aan het spoor. Maar als je het raam dicht houdt, heb je er weinig last van. Er is tenslotte airco op de kamer.
Cons: Ik zou het niet weten.
Location: In de buurt waar het hotel gelegen is, is niet veel te doen. Alleen in de straat achter het hotel, bevinden zich wat restaurantjes.
Ik ben samen met een vriendin van 2 t/m 6 oktober naar Rome geweest. Dit is de perfecte tijd om er naar toe te gaan. Heerlijk weer en het hotel is een echte aanrader. Vriendelijk personeel, mooie schone kamers, voortreffelijk ontbijtbuffet! Tegenover het hotel is een bushalte. Met de bussen kun je bijna overal naar toe. Of je neemt de bus naar het dichtstbijzijnde metrostation en gaat vanaf daar verder met de metro naar de diverse bezienswaardigheden. Dit gaat sneller. Ze zijn bezig met een extra metrolijn die zich in de straat achter het hotel bevindt, maar deze was nog niet in gebruik. De markt op zondag (Porta Portese) is zeker een aanrader om naar toe te gaan. Deze begint heel vroeg in de ochtend en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Vanaf vliegveld Fiumicino neem je gemakkelijk de trein naar metrostation Termini. Dit duurt 20 minuten. Vanaf daar pak je de bus naar het hotel en stap je uit bij halte Ponte Casilino.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom I, Karlsruhe

Nettes Hotel

Posted Dec 6, 2014
Alles gut............................................................
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goed hotel, uitstekend ontbijt, aardig personeel

Posted Dec 4, 2014
Een goed hotel, mooi gerenoveerd, goed bed, prima ontbijt, aardig personeel. De ligging is wat minder, in een probleemwijk met veel armoede en zwervers. Hier hebben we geen last van gehad maar s' avonds was de sfeer wat minder ontspannen buiten. Er vertrekt zeer regelmatig een bus pal voor het hotel, die je naar het centrum brengt. Hier hebben wij veel gebruik van gemaakt, we hebben vaak ook moeten staan want het was erg druk in de bus. Wel een prachtige route langs veel bezienswaardigheden. Het restaurant van jet hotel biedt goede maaltijden voor een redelijke prijs. Er werkt een fantastische vrouw, Martina, die echt weet hoe je gasten op hun gemak stelt en verwent. Het was wel erg rumoerig rond het hotel, door het vele verkeer maar vooral,door een continue loeiende airco op het dak. Als je de ramen dicht laat hoor je er niks van, overigens.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Massa Marittima

Umwandlung eines bezaubernden Industriealtbau

Posted Dec 2, 2014
Pros: Die industrielle Grundstruktur
Cons: Man sollte versuchen, dem Kunde entgegen zu kommen, anstatt zu mauern
Location: Das Hotel ist im Trendviertel Pigneto, hervorragend um das echte Rom seiner Einwohnern mitzuerleben, mit all den Widerspruchen
Das Hotel befindet sich in die weitaus renovierte Struktur der alte Serono Fabrik, die älteste italienische Chemiefirma, die längst nach Genf ausgewandert und dann an Merck verkauft ist. Die Umwandlungsarbeit ist ein Erfolg, man spürt noch die alte Substanz, befindet sich jedoch in einer sehr moderne und schöne Hotelstruktur, sehr geeignet für Konferenzen und Seminare. Schade nur, dass die Angestellte der Italienischen Sprache manchmal nicht so bemächtigt sind und an der Rezeption des Öfteren schwierig ist, eine erwünschte Flexibilität hervorzurufen. Das Hotel lockt auch mit ziemlich tieferen Preisen, doch es wird einige Überraschungen in der Schlussrechnung geben, denn mehrere Dienste werden dazu gerechnet und es geht sehr schnell, bis zum Zeitpunkt in dem die Ursprungskosten mehr als verdoppelt sind. Sonst ist das meisten Personal lieb und einfühlsam, alles ist pico-bello-sauber, es lohnt sich allemal dieses Hotel zu wählen, denn in Rom sind allgemein betrachtet fast alle Hotels überteuert und ziemlich enttäuschend.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Aachen

Beim nächsten Mal wieder

Posted Dec 1, 2014
Pros: Neben den oben genannten Punkte gehörte zu unserem Zimmer kleine Terrasse. Leider nur mit einer Liege.
Cons: Leider war kein einziger deutschsprachiger Sender zu empfangen. Einige deutsche Fernsehprogramme wären gut.
Location: Nicht gerade im Zentrum, jedoch mit den öffentlichen Verkehrsmittel (Haltestelle direkt am Hotel) kein Problem.
Es ist ein sehr schönes Hotel mit freundlichen und hilfsbereiten Angestellten.
3 out of 5
by A verified travelerfrom London

Nice hotel in the wrong area. Room was far too hot

Posted Nov 26, 2014
Check in was quick and easy and the room was easy to find. The room was nice, bed was very comfy and had a mini bar however it was very very hot at night I complained to reception but they said there was nothing they could do as the air con had been switched off for winter. It was too noisy if the window was open so we didn't sleep very well. The area is a bit dodgy there is always shady looking people and alcoholics lurking around the streets at night but we didn't get any trouble and there is a lot of police around so it is probably not that bad. Nice cafe over the road but there isn't much within walking distance. The nearest metro is 15 minute walk and the 81 bus takes you into Rome but it's very unreliable. Be aware if you are using the car park underneath the hotel it is apparently nothing to do with them and is very expensive we found out the hard way.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nuovissimo albergo

Posted Nov 19, 2014
Stanza grande del tutto nuova con un letto enorme. Pulizia ottima e staff cordiale. Ottima la posizione e ben servita dagli autobus. La sera ci sono locali carini molto vicino.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

bell'hotel, un po' fuori dal centro e su stazione

Posted Nov 17, 2014
Pros: pulizia e gentilezza personale
Location: vicino a ferrovia, quindi un po' rumoroso, fuori dai percorsi turistici. consigliato come base per spostarsi e stare fuori tutto il giorno o pe rbusin
hotel piacevole, camere grandi, spaziose, pulito e personale molto gentile. Non centrale ma vicino a Stazione Tiburtina anche se la ferrovia passa proprio a lato e quindi rimane un po' rumoroso nonostante i doppi vetri. Parcheggio interno non convenzionato ma molto utile. Nel complesso una sistemazione buona, soprattutto se si arriva in auto e l'uscita e ingresso tangenziale non è molto lontano.
3 out of 5
by A verified travelerfrom London

4 Star Standard, 1 Star Location 2 Star Food

Posted Nov 10, 2014
Pros: Room was good, staff were pleasent
Cons: Location, price and food
Location: Nothing to do near hotel. Terrible location. Not in the centre, in a poor run down area that is congested and thus means an expensive taxi journey
Good room standards and Staff very pleasent. Be aware of the tourist tax at 6 euros per day, per person. Terrible location and expensive to get into Rome every day. Do not bother with breakfast and restaurant, over priced and poor standard. Right next to noisy train station, which will keep you awake!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Good Choice

Posted Nov 8, 2014
Rooms were a little small but very clean! They have a gym with a big TV. I loved that. And we didnt try the food so no comment on that.