“This is an excellent boutique hotel with a wonderful atmosphere. The breakfast is outstanding, and the staff are exceptionally friendly and welcoming. I have traveled extensively and stayed in hotels across many countries, and this is truly one of my favorites.”
“Öncelikle nasıl 4 yıldızlı otel ünvanı verilmiş hiç anlayamadım .
Bence Türkler çok tercih etmesin . İngilizlerin kurmuş olduğu mini bir getto mahalle olmuş . Her yerde çamaşırlar havlular . Odalar küçücük ve temizliğinden emin olamadım ( temizlikçi ablalar gayet iyiydi ama otel bakımsız yapılan da görülmüyor ) . Battaniyeler temiz gözükmüyordu mesela donduk örtünemediğimiz için .
Havuzu fena değildi ( turistler odalarına çekilince girebildik öyle kalabalık ). Kahvaltıya erken inmezseniz……
“Hotel is heel goed en personeel is super aardig en hulpzaam.
Maar let wel op dat all inclusief is alleen voor de hotel is en niet voor de aqua park is. Bij water park moet je alles zelf betalen en het is veelste duur.”