Ratings based on 2,868 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
99% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.4 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Foretrekkes pga beliggenhet nær flyplassen

Posted Jan 24, 2016
Pros: Beliggenhet
Cons: Oppmerksomhet fra personal
Vi hadde bestilt en suite og da er det skuffende å få et riktignok stort rom, men med et enmannsbad. Samme bad som er på helt standard rom. Minibar lot seg ikke åpne og ingen svarte på telefon i resepsjonen. Vi ble tilbudt drikke fra bar free of charge, men det tok nesten en time før det kom.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 20, 2016
Excellent location in Oslo Airport. I arrived on a late flght and decided to stay there. It was a very good decision. Confortable, spacious room. I recommend this hotel to whoever has an early flight or arrives late in the evening in Norway.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Rehburg-Loccum

Perfektes Hotel In unmittelbarer Nähe zum Flughafe

Posted Jan 20, 2016
Wir haben uns für dieses Hotel entschieden, da unser Flug am naechsten Tag um 7.15 startete. Fussweg zum Hotel - max 5 Minuten. Kurz einchecken und ab aufs Zimmer. Der Bahnhof liegt in gleicher Entfernung und Verbindet den Flughafen mit der Osloer Innenstadt. Leider sind die Hotels in Norwegen alles etwas teurer, bei diesen spartbman sich aber Taxi oder Buskosten.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Molde

Kort avstand til terminalen

Posted Jan 12, 2016
Pros: Beliggenhet, hyggelig resepsjon
Cons: Teknisk organisering og frokosten
Location: Ikke mye, bare ta flyet
Pga. en endring på flyforbindelsen måtte jeg ha en natt på OSL, så hvorfor ikke ta det hotellet som ligger nærmest terminalen og ha et godt opplevelse. Hotellet er veldig tiltalende. Fin design og standard, rommet var romslig og ingenting å klage på. Innsjekk var ikke lett fordi det var et problem med systemet derfor måtte alt skje manuelt som i gamle dager. Det tok litt tid, men var helt Ok. Det som ikke var Ok at jeg ikke kunne bruke kontantene mine som planlagt, men måtte bruke kredittkort (som vil koste gebyrer) - det var planlagt på en annen måte. Her er det spørsmål om det er norsk arbeidsvilje (beklager at jeg sier det, men et hotell som smykker seg med 4 stjerner bør har en teknikker tilgjengelig døgnet rundt) eller mangel på organisasjon. Hotellpersonalet på resepsjonen var veldig hyggelig og man blir godt mottatt. Rommet var helt Ok, stor nor, det var ryddig, rent og ordentlig - man må bare finne ut at men trenger å bruke nøkkelort til å åpne minibaren. :-) Frokosten var ikke den beste opplevelsen. Men jeg har ikke nok tegn tilgjengelig her. :-) Skrives på Tripadvisor. ;-)
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 7, 2016
Vi betalte masse oeng for et flott familierom der vi hørte heisen hele natta:( Frukosten var fancy, men akkurat da vi spiste var mange fat med pålegg tomme og blev ikke fyllt opp. God juice:)
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Scotland

Oslo Airport Hotel

Posted Jan 4, 2016
Cons: Temperature in room was too high during the night and was unable to make it cooler.
Excellent contemporary hotel. Beautiful furnishings in rooms and public areas of the hotel. It also has a very relaxed atmosphere. It is located only 3 mins from the airport, connected by a walkway. There is construction work going on in this area at the moment but it did not cause a problem.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Central New Jersey

Comfort & convenience right next door to airport.

Posted Jan 2, 2016
You cannot beat this place for convenience. It is a shirt walking distance from the airport terminal. It's also close to all forms of transportation that can lead you to the City Centre and beyond. The rooms are small but modern, clean and we'll designed. Breakfast was fantastic. Perfect place for a layover when you need to make that morning flight without the hassle of getting to the airport.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from P

Convenient Hotel for Airport

Posted Dec 29, 2015
Convenient hotel for airport & 5 mins walk from terminal. Rooms fine & large enough family rooms to take 2 adults & 2 teenagers. Breakfast a bit bland though staff were helpful. Room was cold & didn't seem to change even when altering room thermostat.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bra

Posted Dec 29, 2015
Bra og så sentralt. Familierommet meget fine. Frokosten ble inntatt etter vi hadde sjekket inn
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Plasserings opplevelse perfekt

Posted Dec 24, 2015
Alt var bra, kort veg til fly var det viktigste, i tllegg til mat og komfort. Hurtig ekspedering