Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
69% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.9 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ti dagers opphold.

Posted Mar 3, 2014
Rent og pent sted. Sosialt.God service...Anbefaler stedet.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Steen Knudsenfrom Hjørring

Bedste beliggenhed til prisen.

Posted Dec 27, 2013 on Hotels.com
Fin bellighed på toppen mellem strandene i Puerto Rico og Amadores, og med en flot udsigt over havet. Hotellet er lidt slidt, men der er hvad man behøver, hvis ikke man stiller for store krav. En anbefaling er at man medbringer egen hovedpude, da disse er meget store og hårde.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Åsa

Grei leilighet

Posted Dec 20, 2013 on Hotels.com
Egentlig et fint leilighetskompleks, men vi fikk sannsynligvis den dårligste leigliheten grunnet beligenheten. Den lå i förste etasje, nesten under bakkeplan og akkurat ved inngangen til området. Mye stöy fra stuepikene hver morgen da de hadde samlingspunktet sitt rett utenfor oss. Renholdet var bra untatt oppvasken som flere ganger ikke var vasket og bare satt inn i skapene. Bassengområdet var fint, restauranten bra og personalet hyggelig.
5 out of 5
Recommended
by Mabel Owrenfrom 9040 Nordkjosbotn

Posted Dec 8, 2013 on Hotels.com
Meget godt fornøyd.Reint og fint og ingen kakkerlakker.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by EVfrom Norge

God generell service.

Posted Nov 1, 2013 on Hotels.com
Oppholdet generelt var meget ok. God mat og rene rom. Litt liten interesse ble det vist i repsepsjonen og informasjonen kunne vært bedre. Det kunne gitt mer følelse av å være velkommen.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lailafrom Norge

Veldig bra sett i forhold til pris

Posted Feb 5, 2013
Pros: Renhold
Cons: Resepsjonen
Location: Ligger høyt oppe mot Amadores. Kun 3 min. til Europasenteret ved å gå gjennom nabohotellet.
Veldig bra renhold. Fasiliteter og totalt veldig bra sett i forhold til pris. Eneste minus, (foruten mangel på utsikt) er at respesjonistene var noe "fraværende" - ikke helt på nett. Men det var ikke noe stort problem.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Jan 30, 2013 on Hotels.com
Kaikki ok mutta ensimmäinen huoneisto oli aika lailla ala-arvoinen. Huoneen vaihto onnistui lisämaksusta mikä ei ollut (lisämaksu)mielestäni perusteltua.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ørjan m/fam

This traveler left a rating score only Posted Jan 29, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Posted Oct 23, 2012 on Hotels.com
Helt som forventet.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

es muy tranquilo y esta todo muy biemmu

Posted Sep 18, 2012 on Hotels.com
muy bien