Ratings based on 151 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
83% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.7 Service & staff
2.7 Room comfort
2.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Helsingborg

Inte riktigt som beskrivs.

Posted Nov 1, 2014
Pros: Läget var toppen! Nära till tunnelbanan. Det gick att gå intill centrum, för de som orkar. Personalen var toppen, frukosten var god och mättande.
Cons: Enligt beskrivning, skulle det finnas värdeskåp på rummet. Men det saknades. Det enda minuset för min del.
Location: Det finns gott om pubar och restauranger i området.
London för mig är alltid en upplevelse. Det känns som mitt andra hem.
2 out of 5
by A verified traveler

God beliggenhed, men meget slidt og småt

Posted Oct 25, 2014
Pros: Beliggenheden
Cons: Renovering
Location: God beliggenhed, tæt på paddintonstation
Super god ferie. Min datter og jeg var i London for at shopamok, så hotellet var egentlig bare til overnatning og ikke et opholdssted
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Nilsfrom Stockholm

Trevligt men bullrigt

Posted Oct 23, 2014 on Hotels.com
Trevlig personal, bra engelsk frukost. Små rum med trafikljud från tunnelbanan. Bra läge.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Denmark

Rimeligt hotel tæt på det hele!

Posted Oct 18, 2014
Location: Hotellet ligger super centralt i forhold til tube og alle seværdigheder. Det er et dejligt stille og hyggeligt kvarter tæt til mange gode spisesteder.
Fint, det var nogle mangler på værelset og ting der burde være forbedret, repereret.
3 out of 5
by A verified traveler

Beoordeling hotel Avon Londen

Posted Oct 16, 2014
Pros: Ligging en ontbijt.
Cons: Zie bij deel je ervaring.
Ligging goed, vlakbij metrostation. Personeel vriendelijke en ontbijt goed. 1 persoonskamer was heel klein en niet al te schoon (stoffig) en beetje armoedig voor een 3 sterrenhotel. Weinig faciliteiten in hotel, bijv. geen computer voor gasten in lobby voor o.a. inchecken vlucht.En veel geluidsoverlast op kamer omdat metro onder hotel door liep.
2 out of 5
by A verified traveler

Sunkigt hotell

Posted Oct 14, 2014
5 våningshotell utan hiss där man hoppas att det inte skall börja brinna. Inte helt rent och lite mögellukt i duschen. Dock trevlig personal. Ta ett annat hotell i stället.
2 out of 5
by A verified traveler

Incubo al quarto piano!

Posted Oct 13, 2014
Hotel scadente. Sporco e con una camera,la nostra,al quarto piano senza ascensore. Ben 98 scalini ripidi con 2 bambini piccoli a seguito! Bagno in stile cabina da crociera! Camera polverosa. Pulizia inesistente. Se non avete bambini e dovete solo dormirci per qualche notte forse si. Diversamente cambiate tipologia
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Lerum

Bra hotell med riktig frukost

Posted Oct 8, 2014
Rummet var helt ok men litet. Det finns ingen hiss så det blir mycket trappträning om man bor högt upp. Jättebra frukost som ingår i priset. Hotellet ligger när tunnelbanan vilket ibland både hörs och känns.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Deborahfrom Sydney, Australia

Avon Hotel

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Lovely hotel, Excellent service. Beds very uncomfortable only downside.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sentralt og greit hotell

Posted Oct 2, 2014
Pros: Likte at vi som familie på 4 fikk senger alle mann istedenfor sovesofa.
Location: Ligger rett ved Paddington stasjon og en rekke spisesteder.
2 voksne og 2 barn på rom i 4 etasje- uten heis.Helt greit med bare håndbagasje og en god anledning til å trimme vekk litt av den engelske frokosten.Ok rom og hyggelig personale.