Ratings based on 292 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
95% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Rennes

hotel bien

Posted Apr 8, 2015
Pros: la tranquilité
pas de bruit, un accueil professionel. Petit déjeuner bien
2 out of 5
by A verified travelerfrom uk

Posted Mar 22, 2015
Room was ok but shower was so small one could not stand properly
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel central to Paris and Stade De France

Posted Mar 7, 2015
Hotel staff were fantastic and extremely helpful. The only thing that dampened our experience was the smell in our room. There was a horrible over powering smell in our room that we couldn't get rid of.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Amsterdam

Prima hotel als uitvalsbasis voor stedentrip

Posted Feb 28, 2015
gelegen in Noord Parijs, enkele minuten rijden vanaf snelweg en met Meyrostation Carrefour Pleyel (zone 2) om de hoek (2 min lopen). Op zaterdag en zondag gratis parkeren, anders betaald ( ongebeer 10 euro per dag). Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben het ontbijt niet gedaan, onze kamer had een kitchinette mey kookplaatje, koelkast, wasbak en pannen/servies dus op de kamer ontbeten. Wel enkele mankementen aan de kamer zoals stukke lamp, kastdeur, tegeltjes, maar daar is de prijs ook naar. Prima bed en onze kinderen vonden het leuk om op de bedbank te slapen.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by MOHAMMED

This traveler left a rating score only Posted Feb 24, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sylviefrom Normandie

Simplicité

Posted Feb 23, 2015 on Hotels.com
Tout s'est bien passé. La personne à l'accueil était sympathique. Les chambres sont simples. Il n'y a rien de trop.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom københavn , danmark

fantastisk beliggenhed, 2 minutters gang til metro

Posted Feb 15, 2015
Pros: personalet , stor og hyggelig liglighed
Cons: lidt oftere rengøring
Location: alt lå super tæt på , metro lige rundt om hjørnet , som førte alle steder hen og til hjertet af Paris, ikke mere end 10 minutter med metroen.
vi havde en super dejlig oplevelse på dette hyggelige hotel, helt igennem fantastiske personale, som var super hjælpsomme og smilende, snakkede fyldende engelsk ... Hotellets beliggenhed var helt perfekt for os, metro lige rundt om hjørnet, som førte frem til de steder vi ville opleve og til hjertet af Paris, turen med metroen varede ikke mere end 10 min, om man skulle den ene eller den anden vej ... stor pæn og ren lejlighed med tekøkken, og med alt hvad man skulle bruge. en del resturanter i nærheden, kæmpe stor bazar 20 minutters gang fra hotellet, hvor man kunne købe alt fra tøj/sko til mad,bager brød osv. alt i alt kan vi slet ikke brokke os over hotellet, og især ikke til den pris, og det faktastiske personale der tog varmt imod os :) vi vil helt klart bruge dette hotel næste gang vi rejser til Paris. og lige en sidste detalje, der var på intet tidspunkt larm eller støj som man tit møder på hoteller, tværtimod, der var stille og hyggeligt og man sov fantastisk efter en lang dag i Paris's smukke gader :) kærlig hilsen en meget glad familie
3 out of 5
Recommended
for Families
by Tahra

This traveler left a rating score only Posted Feb 6, 2015 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by mounia

This traveler left a rating score only Posted Feb 6, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Prestation plutôt convenable

Posted Jan 30, 2015 on Hotels.com
Hôtel à 2 pas du quartier d’affaires PLEYEL et du métro. Chambre donnant sur cours non bruillante. Bon acceuil. Déjeuné fourni.