Ratings based on 64 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
75% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.8 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Taiwan

交通方便,房間乾淨簡單,唯獨隔音太差

Posted Mar 21, 2015
Pros: 交通
Cons: 隔音設備
Location: 吃飯的地方 Rue de France 很多吃飯的店面,很方便。
交通距離Gare de Nice很近,房間乾淨,空氣流通。距離海灘也很近。唯獨隔音太差,在房間內可輕易聽到隔壁的講話聲,隱私感不足
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

court séjour.

Posted Oct 23, 2014 on Hotels.com
avec 2 adolescents, mon séjour s'est très bien passé. lits très confortables, n'ai pas eu mal au dos! MERCI.
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Gwenfrom Lyon

A éviter

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Cet hôtel m'a extrêmement déçue...il n'y a de bien que le nom et beaucoup de personnes doivent se faire avoir. La façade de l'hôtel est splendide certe...mais c'est tout. Un soi disant parking assez cher alors que la voiture est tout simplement dans un entrepôt. Chambre toute petite, salle de bains avec carrelage cassé, pas très propre et une douche montée à l'envers...pour mettre le froid...diriger vers le chaud...SUPER. Je n'ai même pas pris le petit déjeuner car étant donné les avis précédent et ce que j'ai pensé de cet hotel lors de ma présence, j'ai préféré éviter...et j'ai bien fait. En résumé, ne réservez pas dans cet hôtel qui attire seulement par le nom et une fois entré...grosse déception. Oui il est à mi chemin entre la gare de Nice Ville et la promenade des Anglais, mais je pense que vous pouvez trouver mieux. Aspect vieux dans la chambre...en revanche, les extérieurs oui sont superbes.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by glegfrom saint malo

Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
Hotel très propre, bon accueil, bonne situation géographique. Petit bémol le petit déjeuner est servi a l'assiette et pour 8,50 n'est pas très consistant
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

zu empfehlen, wenn der Preis stimmt.

Posted Oct 12, 2014
es war sehr akzeptabel, leider nicht so nah vom Zentrum entfernt, wie beschrieben.
3 out of 5
by A verified travelerfrom madrid

Buena ubicación

Posted Aug 22, 2014
La ubicación no esta mal, pero el personal deja mucho que desear, las habitaciones son antiguas aunque el baño estaba reformado
3 out of 5
Recommended
by Sebastianfrom København

God beliggenhed, men dyrt og slidt

Posted Jul 25, 2014 on Hotels.com
Vi var glade for at bo på hotellet, da det lå tæt på både by og lækker strand. Dog var selve hotellet meget nedslidt. Morgenmadsbuffeten var ok, men ikke videre spændende. Samlet set var det lidt dyrt, i forhold til hvad man fik for pengene.
3 out of 5
Recommended
by Happy13from Finland

Tyydyttävä

Posted Jul 22, 2014 on Hotels.com
Wifin kanssa oli ongelmia ja hotelli huone oli hintaansa nähden melko pliisu, mutta ottaen huomioon Nizzan hotellien hinnat, tämä oli reppu reissaajalle hyvä valinta. Kaikki oli pienen ( n.15min) kävelymatkan päässä, mm.ranta ja keskusta.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Raalte

Hotel om te overnachten

Posted Jul 5, 2014
Pros: Ligging redelijk centraal ten opzichte van bezienswaardigheden in de stad.
Cons: Gezelliger lobby, ontvangstruimte, ontbijtzaal. Training personeel om je het gevoel te geven dat je welkom bent en niet alleen een portemonnee.
Location: Centrale ligging. Je bent zo in de stad, oude stad, musea en de boulevard en winkels.
Prima hotel als je alleen wilt overnachten. Het biedt niet echt comfort en het personeel is vlak en weinig betrokken. Niet echt vriendelijk ook. Kwam iets te vroeg aan en ondanks dat het bij uitzondering regende werd ik niet geholpen en moest tot 14.00 uur wachten (De tijd dat je in je kamer mag) voordat ik verder te woord werd gestaan. Ben maar in de regen de stad in gegaan om de tijd te doden, lobby samen met niet betrokken personeel nodigde niet uit tot wachten. De mevrouw achter de balie bleef alleen geïnteresseerd in haar telefoon. Op zich prima kamer, alleen bij de douche ontbreekt een douchegordijn zodat als je niet uitkijkt de hele badkamer na het douchen blank staat. Ontbijtruimte is kil en niet gezellig en als je niet van tevoren je ontbijt reserveert dan kun je er niet terecht voor een broodje. Beter is het om de gezellige oude stad in te gaan en daar een lekker broodje met kop koffie te nemen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

The location is great but the hotel needs to impro

Posted Jul 3, 2014
The wi fi only worked at the lobby The air conditioned not worked at all