Ratings based on 80 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
62% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.1 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Rolige omgivelser..

Posted Sep 12, 2016
Dejligt imødekommende personale. Måske der lige skulle gøres en lille indsats mod edderkopperne ved vinduet til højre på 1. sal😊
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 2, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Rimelig godt.

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
Renlighed af Hotellet
1 out of 5
by A verified traveler from zu hause

Wie hat dieses Hotel 3 Sterne bekommen?

Posted Aug 20, 2016
Hier meine Bewertung für das Familienzimmer Nummer 43 besagten Hotels. Bezahlt wurden hier 153€ ! pro Nacht. In meinen Augen wären 75€ noch zuviel. Als Betten waren einfache Campingliegen mit Matratze bereit gestellt. Es war als Nichtraucherzimmer ausgewiesen, aber man roch noch immer den kalten Rauch. Es fehlten Gläser, Minibar, Heizung für die Handtücher u.s.w., was man eigentlich in einem 3 Sterne Hotel erwartet. Es fehlte gänzlich am Komfort und Wohlfühlklima. Die Bilder sprechen wohl für sich. Möglicherweise sind andere Zimmer besser. Aber in diesem Fall Preis-Leistung hat nicht gepasst. Kann es nicht weiter empfehlen.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Susanne

ferie på Als

Posted Aug 16, 2016 on Hotels
ophold på Als for at besøge Dybbøl Mølle, Sønderborg mm . ankomst sent var intet problem . Venlig vært . Dog var der ikke håndklæder nok på værelset. Dette blev meldt til receptionen næste morgen . Ved ankomst tilbage på værelset samme aften kl 20 var håndklæderne stadig ikke fremskaffet . De ankom så lidt senere ( forklaring var at det faste personale ikke var tilstede.. ) Værelset var ikke super rent. Nullermænd i hjørner. Håndvask ikke særlig ren. Madras meget blød ( men det er måske vores rygge der er slidte.. ) Men ellers var det ok. Fin morgenmad . Venligt personale
3 out of 5
by Joanna from Harlev

Godt 3* hotel i forhold til pris

Posted Aug 12, 2016 on Hotels
Kælderværelse, men fint stort med 4 senge. Toilet og bad trænger til renovering. OK standard for 3* hotel. Der var endda en hårtørrer og sæbe/shampoo. Der var hvad der skulle være i forhold til morgenmaden. Blev ved ankomst anbefalet restaurant Friends hvilket viste sig at være et godt valg. Kan anbefales. Hotellet ligger perfekt i forhold til et besøg i Universe. Nordborg virker "død" efter kl 17.30. Måske er det anderledes i højsommeren.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 7, 2016
Stille og roligt hotel, sødt personale og god mad.
2 out of 5
by Per Michael from Ørsted

Beskidt hotel

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
Velkomsten var rigtig god,( en ung pige tog i mod os, hun var den mest professionelle af alle) hun var god. der var general en langsom/dårlig service under opholdet. Der var beskidt på værelset: vinduer fluer, spindelvæv flere steder, beskidt sengetøj. der manglede håndklæder, sæbe, papir.
3 out of 5
by Fanny from Næstved

ok

Posted Jul 31, 2016 on Hotels
det eneste minus var ventetiden på den forudbestilte mad