Ratings based on 49 Verified Reviews

3.5 out of 5
28% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.3 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Maurice

Pleasant hotel for a business stay

Posted Sep 18, 2017 on Hotels
This was a one-night stay for business. Check-in was very simple. Bed was extremely comfortable. The rooms and décor are a little dated and the shower was small but great water pressure meant a good hot shower. The restaurant food was very good and reasonably priced. The worst thing was no English version menus so Google translate was used to order my meal. Other than that, a perfectly acceptable hotel for an overnight stay
5 out of 5
by A verified traveler from Sappemeer

Nice little hotel in the woods

Posted Jan 11, 2012 on Hotels
We were very happy with our stay at Mallejan. The rooms were comfortable, thoough a bit dated and the breakfast buffet was wonderfully tasty. We did not however eat dinner at the hotel as the prices were a bit out of our range (family of five). The hotel staff was very friendly and helpful.
3 out of 5
by A verified traveler from Sleeuwijk

Hotel direct in de bossen

Posted May 8, 2018
Pros: Het hotel ligt midden in de bossen, je fietst direct de natuur in.
Cons: De kasten op de kamers vervangen, daar komt de mufheid vandaan. En er moet aan de buitenkant van het pand geschilderd worden. Zeker de balkons.
Location: Ik vind de locatie top, zo midden in de bossen. waar het wild direct gespot kan worden.
Hotel aan de buitenkant ziet er top uit. Eten en personeel was ook top. De kamer en ook op de gang vond ik af en toe muf ruiken. De verf van het balkon was helemaal los, afgebladderd. Dat zag er echt niet uit.
4 out of 5
by A verified traveler

Fantastisch hotel tegen het bos aan.

Posted May 7, 2018
Pros: Het fantastische terras.
Vanuit je hotel direct het bos in lopen. Een fietsenstalling aanwezig en fijn personeel.
3 out of 5
by A verified traveler

Heerlijk rustig

Posted May 3, 2018
Pros: Lekker in t bos. Heerlijk relaxed allemaal.
Cons: Witren en sauzen van de kamer. Personeel wat alerter maken. Moesten zelf personeel attdnt maken van dat wij er zaten en na 1 uur zate te wachten op 2
Location: Gewoon heerlijk het bos in en heide op. Binnendoor weggetjes. Nunspeet en harderwijk
Alleen last gehad van de ontluchting van de keuken......als die open ging. Hotelkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken. Miste een minibar.
5 out of 5
by A verified traveler from Zuidwolde

Fijn hotel midden in de bossen.

Posted Apr 26, 2018
Pros: Alles
Fijn hotel en prima personeel. Het eten was zeer goed. Vanuit het hotel kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Kortom: Een aanrader.
5 out of 5
by A verified traveler from Alphen n.br

Wild

Posted Apr 22, 2018
Prachtige bossen en veel wild gezien .Nunspeet en Epe leuke plaatsen. Vierhouten heeft zeer goede restaurants
3 out of 5
by A verified traveler from Helden

Mallejan

Posted Mar 16, 2018
Cons: Waterkoker op de kamer ontbreekt en wat achterstallig onderhoud (op mijn kamer waren de glasgordijnen helemaal stuk). Badkamer is gedateerd.
Location: Mooi natuurgebied. Bij uitstek geschikt voor wandelaars.
Mooi gelegen hotel met van buiten een mooie uitstraling. Over het restaurant valt niets te zeggen. De kamers (mijn kamer) is wat gedateerd. Je ziet overal wel achterstallig onderhoud. Ik was er niet vanwege vakantie maar zakelijk. Ik was overdag niet aanwezig en heb er alleen maar geslapen. En daarvoor is het een prima hotel. Wel miste ik op de kamer een waterkoker om een kopje koffie of thee te maken. Voor mijn doel is het verder een prima hotel.
3 out of 5
by A verified traveler

Zeer gehorig

Posted Jan 31, 2018
Hotel ligt aan een drukke doorgaade weg helaas . Personeel vriendelijk en behulpzaam.
4 out of 5
by A verified traveler from Leeuwarden

Leuk hotel, goeie bereikbaarheid

Posted Jan 25, 2018
Fijn hotel het inchecken duurder wel weg lang het was druk in het restaurant waardoor ik moest wachten. Stopcontact in de kamer zat los, verder okay.