Ratings based on 25 Verified Reviews

3.4 out of 5
75% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler from Sappemeer

Nice little hotel in the woods

Posted Jan 11, 2012 on Hotels
We were very happy with our stay at Mallejan. The rooms were comfortable, thoough a bit dated and the breakfast buffet was wonderfully tasty. We did not however eat dinner at the hotel as the prices were a bit out of our range (family of five). The hotel staff was very friendly and helpful.
2 out of 5
by A verified traveler from vierhouten

Aardig

Posted Mar 1, 2017
Moeten nog veel bij leren communiceren en duidelijkheid voel mij bedrogen veel te duur en service slecht achter de receptie
5 out of 5
by W

Een oase in deze jachtige tijd......

Posted Jan 27, 2017 on Hotels
Erg leuk... een standaard kamer geboekt, maar we kregen er één met balkon;) Netjes, heel hartelijk personeel. Heerlijk ontbeten. Schitterende omgeving. Voor herhaling vatbaar.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Midden in de bossen

Posted Jan 20, 2017
Cons: kamerdeuren maken veel lawaai, is door het hele gebouw te horen wanneer ze dichtslaan.
mooie wandelingen gemaakt . Wil verder geen uitleg geven dus dit moet voldoende zijn.
4 out of 5
by Albert

This traveler left a rating score only Posted Jan 11, 2017 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Interessante prijs kwaliteit verhouding

Posted Nov 20, 2016
Wij zaten op de eerste etage aan de achterzijde. Het was voor ons overnachtingshotel vanuit het wellnescomplex Veluwse Bron. Kamer was schoon maar wel wat gedateerd. Ontbijt was prima met ruime keuze mogelijkheden.
1 out of 5
by A verified traveler

alleen het personeel zijn de vier sterren waard !!

Posted Jul 25, 2016
Pros: personeel was aardig en behulpzaam
Cons: de kamers , vooral de badkamer en toiletgoed schoonmaken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wij kregen een kamer ( ik denk ) boven de keuken waar de afzuig instalatie goed te horen was , slechte ventilatie in de badkamer , die ook heel vies was omdat de remsporen van de vorige gasten nog aanwezig waren , overal haar ( allerlei soorten ) , ook de wandtegels van de douch waren erg vies !!!!!!! .
4 out of 5
by Lenie from Dirksland

Een ontspannend verblijf

Posted May 30, 2016 on Hotels
Service en bediening waren goed. Vriendelijk personeel
4 out of 5
by pieter from Stede Broec

Natuur rust en ruimte

Posted Mar 23, 2016 on Hotels
Jammer dat je bij de vraag (Waarvoor is deze reis geschikt niet meerdere dingen kunt aanklikken. Ik miste een waterkoker. En de bedden zijn gedateerd.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prima hotel heerlijk gegeten!

Posted Feb 8, 2016
Pros: De sfeer en het eten!
Cons: De badkamer is wel aan een opknapbeurt toe!
Location: Mooi gebied om te wandelen!
Prima hotel, mooie omgeving. Goede sfeer en de keuken was prima!