Ratings based on 11 Verified Reviews

2.8 out of 5
3.0 Room cleanliness
2.6 Service & staff
3.0 Room comfort
2.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by Isaac

Couldn't find it

Posted Apr 15, 2017 on Hotels
I couldn't find it, even a local taxi driver get lost trying to find it. I have to book another hotel and lost this one. Very disappointed.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 8, 2014 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from pattaya

Posted May 31, 2013 on Hotels
Best room ever had for the money,nice people,would stay again.
2 out of 5
by Damien

Un petit tour et puis s'en vas

Posted Feb 23, 2017 on Hotels
Prix alléchant mais reste encore non justifié
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 18, 2016 on Hotels
3 out of 5
by CHIEKO from 日本

価格なりのホテル

Posted Jul 8, 2015 on Hotels
3週間の滞在だったので、キッチン、ベランダ付き60平米の部屋は便利でリラックス出来て良かったですが、古い建物の為不具合の所もいろいろあったのも事実です。しかしスタッフの対応が良く、不具合もすぐに直してくれたので、三ツ星のこの値段の宿泊費ならばコストパフォーマンスとしては問題ないと思います。 プールはとても衛生的で、広さも深さもあって問題ないです。部屋の風通しがとても良く、気持ちが良いです。夜はエアコンなしで過ごせましたが、網戸がないので蚊取り線香などの虫対策は必要です。ロケーションは繁華街から外れているのでとても静かですが、バイクレンタルなどをしないと何処へ行くにも不便です。外出時にホルダーから鍵を外すと、部屋の電源が切れるタイプですが、大型冷蔵庫の電源は切れないので、食材を買い置き出来るのが便利でした。キッチンに備えてある食器類は、衛生的な皿など最低限のものは揃っていました。 タオルは毎日交換してくれますが、部屋の掃除は1日おきですので、短期滞在の高級志向の旅行者には向かないホテルです。 英語の話せるオーナーは毎日顔は見せますが、他のスタッフの英語理解力、会話力は乏しいので、重要な事はオーナーに直接話した方が良いです。
1 out of 5
by Taneli from helsinki

Emme suosittele tätä hotellia.

Posted Nov 4, 2014 on Hotels
Emme suosittele hotellia. Ensimmäisenä iltana kun olimme väsyneinä matkustaneet 24 tuntia ja vihdoin päässeet samuille, taksikuski satamastakaan ei löytänyt oikeaa hotellia vaan vei meidät chaweng lakeview residence hotelliin joka ei ole tämä. Kun vihdoin pääsimme mutkien kautta hotellille huomasimme sen olevan aivan korvessa keskellä ei mitään. Huone jonka saimme, ei vastannut varaamaamme huonetta minkä kuvat varausvahvistuksessamme olivat (näitä huoneita kuulemma vain kaksi hotellissa). Hotellin nettisivuilla lukee myös että ilmainen kuljetus asukkaille 5 km etäisyydellä. Tämä ei tasan pitänyt paikkansa vaan maksoimme tyhminä vastaanottovirkailijalle 300 bth jotta pääsimme keskustaan (johon matkaa oli varmaan 5 km). Ensimmäisenä yönä heräsin ihmeellisiin ääniin enkä ensin tajunnut mistä se tuli, ilmastointia emme voineet pitää yötä päällä koska meteli oli niin kova. Yöllä oli niin tuskallisen kuuma että oli pakko laittaa ilmastointi päälle ja hetken päästä sähköt sammuivat kokonaan (kova ääni kuului tästä syystä) ja hetken päästä menivät taas päälle, tätä jatkui koko yön. Seuraavana päivänä sähköt menivät taas vähän väliä pois päältä, tämä ei haitannut päivällä kun oli valosaa mutta illalla oli hieman haastavaa. Kävimme sanomassa vastaanottovirkailijalle ja hän ei oikeastaan osannut tehdä asialle mitään, myöskään sille että huoneemme ei vastannut varaamamme huonetta.
1 out of 5
by A verified traveler from Grenzach-Wyhlen

Schlechte Lage,zu weit weg vom Strand

Posted Oct 18, 2014
Pros: Pool war ok. Da das Meer auf ko Samui sehr verschmutzt ist konnte man am Abend wenigstens im Pool ein paar Runden Schwimmen.
Cons: Ich Denke nicht Aufwand zu gross
Location: Abseits von schönem. Nichts. See in der Nähe Kloake und Müllabfuhr
Ab dem dritten Tag war der Ablauf vom Waschbecken defekt,nach mehrmaligem Nachfragen keine Reparatur.Wir haben einen Abfalleimer drunter gestellt damit das Abwasser sich nicht im Bad verteilt.Spülbecken in der Küche war von kleinen Tieren übervölkert,wurde auch nie gereinigt.Backofen und Herdplatte sahen scheusslich aus.(Bilder vorhanden)Toilettenpapier war nicht immer vorhanden.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 27, 2014 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Bra rum

Posted Feb 18, 2014 on Hotels
Vi hade ett deluxerum som var jättefint på alla sätt. Dock så ligger hotellet väldigt off, närmsta vägen till stan va via en grusväg (ca 10 min med moppe). Personalen pratade knappt någon engelska alls vilket ledde till att vi fick leka charader för att göra oss förstådda. Bortsett från den frånvarande språkkunnigheten så var personalen trevlig! Ok frukost. Konstiga öppettider för poolen, vi ville t ex bada en eftermiddag när vi kom hem men då var den stängd? (klockan var inte mer än 16:30!)