Ratings based on 358 Verified Reviews

3.8 out of 5
83% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Ole Gunnar from Skjetten

very satisfactory

Posted Sep 12, 2015 on Hotels
Overnight stay with wife; attending an annual party in our big band
3 out of 5
by ELI from USA

General

Posted Aug 2, 2015 on Hotels
Nice but pool is with limited capacity and for the price it's not the best deal in town
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 14, 2013 on Hotels
3 out of 5
by Paul from Kingston UK

Resort hotel?

Posted Jul 12, 2013 on Hotels
Mediocre resort hotel catering to Swedes with small children No fridge in room furnishings basic Good location by beach
4 out of 5
by Steinar

flott sted, men rom med tepper og gammel røyklukt.

Posted Apr 18, 2017 on Hotels
flott opphold, flott SPA, men det trekkes sterkt ned at rommene luktet av gammel sigarett røyk. det er fortsatt tepper på gulvene og det trekke mye ned. ubehagelig lukt på rommet.
Comment from Hotel Management
Apr 25, 2017
Hej Steinar och tack för din recension! Vad kul att ni tycks ha haft en härlig SPA-upplevelse hos oss. Hoppas ni verkligen kunde njuta av utsikten och alla faciliteter på SPA:t. Jag beklagar att rummets standard inte var till belåtenhet och att det i ert rum var någon konstig lukt. Detta ska vi se över. Tack för dina åsikter. Hälsningar Pontus - Tanumstrand
4 out of 5
by Bjørn

Greit familiehotell

Posted Apr 17, 2017 on Hotels
Var uheldig å fikk rom mot parkering, men det var ikke sjenerende støy. Savnet kjøleskap på rommet Stor å god frokost, Middagene vi kjøpte var også bra.
Comment from Hotel Management
Apr 25, 2017
Hej Björn och tack för din recension! Vad kul att ni kunde njuta av en härlig familjevistelse hos oss. Jag beklagar att ni fick ett rum mot parkeringen och att ni saknade kylskåp på rummet. Tack för dina synpunkter, de hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Välkomna hit snart igen! Hälsningar Pontus - Tanumstrand
2 out of 5
by A verified traveler

Dårlig service på hotellets restaurant

Posted Mar 19, 2017 on Hotels
vi fikk dårlig informasjon fra resepsjonen. Vi trudde det skulle være koldtbord da vi reserverte bord for 7 personer. Det var det ikke. Det var dårlig utvalg av mat i restauranten. Da vi fikk regningen hadde de lagt på 2 ekstra glass med vin, som vi ikke hadde bestilt. Servicen ved middagsserveringen var veldig dårlig, og vi måtte vente veldig lenge på mat.
Comment from Hotel Management
Apr 1, 2017
Hej och tack för din recension! Vad härligt att ni fick chansen att bo på vårt hotell och hoppas ni fick njuta av hav och skärgård. Jag beklagar att ni fick dålig information vid incheck och att ni fick dålig service i restaurangen. Jag är tacksam att du tar dig tid att ge oss feedback. Jag för dina synpunkter vidare till respektive avdelning för att vi ska kunna fortsätta vårt arbete framåt. Hälsningar Pontus - Tanumstrand
4 out of 5
by Leif

Posted Mar 8, 2017 on Hotels
På matkartet var det fire retter på menyen (a la carte). Det var en fiskerett,hamburger og to kjøttretter, begge med hvitløk. Kjøkkenet kunne ikke tilby noen av kjøttrettene uten hvitløk. Grunnet reaksjoner på hvitløk satt jeg da igjen med valget mellom en fiskerett eller hamburger! Etter å ha benyttet hotellet ved flere anldni er, kan jeg ikke lenger anbefale hotellets kjøkken!
Comment from Hotel Management
Mar 15, 2017
Hej Leif och tack för din recension. Hoppas att du fick njuta av en fin skärgårdsvistelse hos oss. Jag beklagar din upplevelse i vår restaurang men tackar för att du tar dig tid att ge oss feedback. Detta för jag vidare så vi kan se över våra rutiner. Ha en fin dag och välkommen åter! Hälsningar Pontus Tanumstrand
3 out of 5
by A verified traveler

Avslappende atmosfære

Posted Feb 21, 2017 on Hotels
Avslappende spa-weekend med god mat
Comment from Hotel Management
Mar 1, 2017 by General Manager, Hotel Management
Hej och tack för recensionen. Vad kul att ni fick njuta av en skärgårdsweekend hos oss. Härligt att både SPA och mat var uppskattat. Ni är varmt välkomna tillbaka. Hälsningar Pontus - Tanumstrand
3 out of 5
by Mette

Posted Feb 13, 2017 on Hotels
Oppholdet var bra men innsjekkingen var ikke bra da de ikke så at jeg hadde bestilt noen sted og jeg ble ganske fortvilet en liten stund . Summen var jo trekt fra min konto men de kunne jo ikke se det var til Tanum,så ble en liten konflikt med en gang med de ryddet opp i det .
Comment from Hotel Management
Feb 16, 2017 by General Manager, Hotel Management
Hej Mette, tack för din recension. Vad kul att ni var nöjda med er vistelse här, hoppas ni fick njuta av god mat och den fina skärgårdmiljön. Jag beklagar strulet vid incheckningen men är glad att se att allt löste sig. Välkomna hit snart igen! Hälsningar Pontus - Tanumstrand