Ratings based on 32 Verified Reviews

4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.4 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

Best Place ever

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
Best Place ever
5 out of 5
by Caroline from Kalivia, Greece

Best Choice!

Posted Dec 28, 2014 on Hotels
Staff very friendly, facilities (spa etc) fantastic. We really enjoyed our stay.
5 out of 5
by PAOLO from Samarate

Trentino da camminare

Posted Aug 9, 2016 on Hotels
Servizio accurato e premuroso. Ci è piaciuto semplicemente tutto. Solo i materassi aggiuntivi per le bambine non erano comodi. Utilissima anche la Trentino Card. Ottimo il ristorante.
4 out of 5
by Jesper from Allerød - Denmark

Fint hotel, som ligger langt oppe på et bjerg

Posted Aug 3, 2016 on Hotels
Vi skulle bare have en enkelt overnatning på vores vej hjem fra Italien til Danmark, hvorfor vi bookede dette hotel, da det var anført til at ligge 5 km fra Trento. Vi måtte desværre køre 20 km op af et bjerg for at komme til hotellet, hvilket var ret utilfredsstillende. Men når det er sagt, var det et fint hotel med flot udsigt
3 out of 5
by Hans Christian from Aarhus

Posted Jul 29, 2016 on Hotels
Fantastisk område og meget lækkert hotel med Spa afdeling. Morgenmaden på hotellet var dog noget under standard, og alt for cafeteria-agtig. Meget venligt personale. Vi havde Wi-fi for to enheder med i vores værelses pris. Derud over var der fri Wi-Fi i receptionsområde. Efter vores mening er det ikke helt tidssvarende.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Ulrich from Karlsruhe

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Das Essen ist unterirdisch. Alle Gänge kalt, Hünchen war roh, ohne jegliche Gewürze gekocht. NiE wieder
4 out of 5
by Jeanne from Farum

Posted Jul 23, 2016 on Hotels
Super hotel, venligt personale. Desværre var maden rigtig ringe og den tjener vi havde fået tildelt var direkte elendig som tjener og til engelsk til trods for, hans navneskilt sagde han kunne engelsk. Wifi er mere ustabilt end vi troede muligt, vi skulle logge in igen og igen. Grundet maden, tjeneren og wifi ønsker vi ikke at komme tilbage, trods alt andet var i top.
5 out of 5
by Not Provided from Aarhus

Super venligt personale

Posted Jul 15, 2016 on Hotels
Super dejligt hotel, med meget venligt personale. Værelset var stort men udelukkende med loftsvinduer, hvilket er stort minus.
4 out of 5
by Gianni from pescara

un paradiso vicino al cielo

Posted Dec 11, 2015 on Hotels
Confortevole, rilassante, ottimo servizio