Ratings based on 112 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
54% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.6 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Små koselige rom, uten mulighet for privat liv.

Posted Jul 8, 2016
Passer fint om man har bil. Blir gjort rent hver dag.Rommet var kjempe fint, men noe son var litt negativt var at badet hadde glassvegger. Det vil si at når du dusjet kunne den du reiste med se deg. Utenom dette så var badet vakkert 😍
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 17, 2016
in einem Vorort gelegen, aber durch das angrenzende Schloss sehr idyllisch
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 10, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Antti from Dubai

Peaceful stay out of hustle and bustle

Posted Apr 10, 2016 on Hotels
Lovely, peaceful castle hotel. Recommended if you have a car to access town. It seems like an ideal place for meetings and events for small to medium sized groups.
2 out of 5
by Yoakim from Tallinn

En gång, aldrig mera....

Posted Apr 9, 2016 on Hotels
Vid ankomst som var sent och mörkt, så var det som att famla som en blind. Dåligt skyltat, dålig info om var reception ligger etc. När man väl finner receptionen, efter att fått traskat runt i mörker, först för att finna en parkering så möts man i reception av en över trevlig man, som hälsar välkommen och berättar "du skall bo därborta" och pekar med hela handen mot slottet, och sedan på en karta på ett nyckelfodral man måste bära förstorings glas att förstå.Letar i ett annex efter ett rum, som är en stor besvikelse... Har tiden stannat på ett om man säger medel 70 tal?? Sunkit rum, tjock TV, regnskadade fönster, KALLT, ingen möjlighet till extra strömuttag etc. Undrar när man renoverade här sist?? Efter en natt i stort utan sömn, dax att traska ut i ösregnet och promenera för att hitta den minst sagt torftigaste frukost på många år. Varför rensar man inte ur denna cornflakes burk från alla smulor som synes legat där i en månad och man bara fyller nytt på toppen. En sillbit till ägget, nej då det var för mycket begärt. Ja helt enkelt en värdelös frukost på ett så kallat "kändis hotell". nej jag tror nog Mr Ledin som äger stället, kanske skall bo där själv innan man sjunger flera låtar... Kan sammanfattas: Hotel = NEJ Hostel = JA, med vandrarhems stil.... Service = Nej Hög varning till det höga pris man tar, men visst då det inte finns rum så kan man hugga i högan sky.
4 out of 5
by Johan from Göteborg

Slottsmiljö

Posted Apr 7, 2016 on Hotels
Vacker miljö.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 23, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 20, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Carl

This traveler left a rating score only Posted Feb 15, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Trevligt hotell med dåliga sängar

Posted Feb 13, 2016 on Hotels
Rummen var fina och rena, trevligt inrett ställe.Mysig bar. Vi bodde i rum "Pianot" och sängarna var bland de sämsta sängarna vi någonsin sovit i. De var så mjuka att man nästan satt och sov. Vi vaknade båda med ryggont dagen därpå. Vi sade till i recptionen att vårat rum hade fruktansvärda sängar.Personalen var otroligt proffsig och sa att dom åtgärda dom. Frukosten var väldigt god. Om sängarna ändras (har ingen aning om hur andra rums sängar är..) skulle jag def åka tillbaka hit igen.