Ratings based on 259 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Göteborg

Mysig herrgård till mycket bra priser

Posted Feb 8, 2016
Mysig herrgård, fina och fräscha rum samt spaavdelning
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Peter from Uppsala

Trivsamt

Posted Nov 11, 2015 on Hotels
Trevligt bemötande från alla i personalen. Relax/spa var en positiv överraskning. Frukosten ok och tydligen har man läst tidigare recensioner då man bytt ut juice glasen till modellen större. Maten var något för salt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Not Provided from Örkelljunga

Bra vistelse!

Posted Nov 8, 2015 on Hotels
Vi hade en fin vistelse hos er. Stora rum, bra service, god frukost och rent. Som anmärkning var utomhusbelysningen isönder och vi fick ingen information om detta.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Not Provided from linköping

Mot trevlig vistelse

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Övernattning innan begravningsakten i Salemkyrkan. Mycket tillmötesgående personal.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Oct 22, 2015 on Hotels
Kallt i rummet, där vi bodde, men vi fick upp temperaturen efter ett tag.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Gustav from Aalborg

Posted Oct 19, 2015 on Hotels
Fint hotel. Det lå smukt og værelserne var ok. Morgenmaden var god og der var vafler. Der var gratis parkering lige ud for hotellet, og prisen var fin. Dog var regngøringen meget manglefuld. Det eneste der blev gjort var at rette lidt på dynen pænt og tømme skraldespanden. Det blev ikke brugt mange minutter på at gøre rent.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Charlotte from Vadum

Dejlig overnatning på meget charmerende hotel.

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
Jeg tilbragte en enkelt nat på Ronnums Herrgård med mine børn på 12 og 16 år. Det er et dejligt sted, der ligger meget tæt på Halle-/Hunneberg, hvor der er skønne vandremuligheder. Værelset var dejligt - med det eneste minus, at ekstrasengen ikke var særligt behagelig at ligge i, hvorfor vi endte med at ligge 3 personer i dobbeltsengen i stedet. Morgenmadsbuffeten var stor og velassorteret.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by David from Kristianstad

Rekommenderat

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
8 gången jag sover på detta hotellet trivs varje gång
2 out of 5
Recommended
for Families
by Rolf from Skåne

Liten besvikelse

Posted Oct 15, 2015 on Hotels
Hotellets personal behöver lära sig vad service innebär. Man hävdade att hotelscom priser bara är riktpris. Man försökte på plats ta ut extra avgifter - inte alls bra. God mat men till för höga priser.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jan-Erik from Mariefred

Mysigt och vackert

Posted Oct 11, 2015 on Hotels
Trevligt hotell med perfekt service och mycket bra frukostbuffé.