Ratings based on 191 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
80% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Dårlig beliggenhed

Posted Aug 2, 2016
Ift. fotos og beskrivelse på nettet, er dette hotel en stor skuffelse, hvilket ikke mindst skyldtes et dårligt værelse med udsigt til en larmende containerhavn. For at komme til værelset skulle vi bruge 2 gamle elevatorer og forbi byggerod og støv. Hotellets beliggenhed er lige ud til en stærkt trafikeret vej, og hvis ferieønsket er en lille hyggelig by med gode shoppingmuligheder, kan jeg ikke anbefale Vietri Sul Mare. Heldigvis var personalet søde og hjælpsomme
2 out of 5
by A verified traveler from Copenhagen

Rigtig godt og noget skuffende

Posted Jul 31, 2016
Cons: De bliver nød til at få styr på den strand.
Hotrellet ligger godt på begyndelsen af Amalfi kysten og er ideelt til dagsture op og ned af kysten, og nem adgang til motorvej til Pompei. Hotellet er flot og velfungerende, bortset fra aircon som i vores værelse kun kunne styres fra receptionen, irriterrende at man skal ringe ned om natten for at få slået den til eller fra. Stranden er en stor skuffelse, de siger der er privat strand, men i realiteten tager de betaling for offentlig adgang, så der kan være rigtig mange mennesker på stranden. Nogle unge drenge uden voksne kastede en dag med sten i vandet, der landede 0,5 meter fra hvor vi svømmede. De var immune for klager. Samtidigt arrangerer hotellet vand diskofester for unge på stranen on aftenene og natten. det larmer eminent. Især hvis ens værelse vender den vej. 2 bryllupper blev det også til i den uge vi boede der. En af bryllupsdagene stoppede diskomusikken kl. 12, den anden kl. 03.00 Vi fik ikke sovet før de stoppede. Den ene dag var dagen før vores udtjekning. Og gav os en træt flyrejse.
3 out of 5
by A verified traveler

Buon albergo in posizione incantevole

Posted Jun 30, 2016
Pros: Posizione, accoglienza , colazione
Cons: Cura dlle camere
Location: Posizione ideale per panorama e fruibilità sia della costiera che di Salerno e Paestum
Abbiamo soggiornato per 4 notti. La posizione è fantastica, il personale molto gentile e professionale. Ottima la colazione. Purtroppo lo stato di manutenzione della camera non è all'altezza di un 4 stelle: doccia vecchia e mal funzionante, armadio senza il pomello di apertura, materassi non rigidi. Nelle parti comuni va rilevato l'uso un po' complicato degli ascensori.
4 out of 5
by A verified traveler from Milano

Buon hotel con ottima posizione sulla costiera

Posted Jun 9, 2016
Pros: Tutto
Cons: N.N.
Location: Posizione ottima per iniziare la visita dei paesi della Costiera e vicino alla Città di Salerno.
Sono diversi anni che trascorriamo un periodo di tre quattro giorni in Costiera per relax
4 out of 5
by Malinda from Washington DC

Posted May 10, 2016 on Hotels
Great location if you want to do Amalfi coast. Beach is not so great so if you want a beach experience you shouldn't stay here. Free Parking is a big help. Negative: We were charged a room service fee, where we almost paid, but after objections, they took it out. Don't know if that was by mistake or someone did it, intentionally. So I would double check the bill.
4 out of 5
by A verified traveler from utah

Beautiful view

Posted Apr 29, 2016
The hotel is a old hospital, very nice, beautiful ceramic floor, nice view, Breakfast was ok since I'm pre-diabetics that wasn't much health food for me, overall I'll stay there again.
2 out of 5
by philip from Kingsbury

Maybe good in 2017, but not now.

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
Hotel has extensive building works going on. It only had about 10% occupancy but we got a room overlooking the ferry/ container ship harbour. Very mean spirited. A drive into Salerno town was necessary.
5 out of 5
by A verified traveler

Supert!

Posted Jan 28, 2016 on Hotels
Flott hotell!
1 out of 5
by paola from Miami, FL

Posted Jan 3, 2016 on Hotels
The website is misleading. The sights are wonderful, but the sheets had 2 big ripped holes. The service was terrible. Only 2 employees were nice and smart. The walls are so thin, you would think people from other rooms were in your room. Also, the cigarette smoke from the room next to ours would get in our room through the connecting doors.
5 out of 5
by giuseppe from genzano di roma

Posted Dec 20, 2015 on Hotels
stupendo fine settimana accompagnati da splendide giornate