Ratings based on 206 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
78% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from roma

Posted Dec 9, 2016
Hotel in ottima e panoramica posizione. Buonissima la colazione con ampia scelta di dolci
4 out of 5
by A verified traveler

Vacanza bellissima, hotel ok

Posted Nov 3, 2016
Per visitare la costa hotel in posizione eccezionale, vista lato costiera stupenda, colazione fantastica, personale gentile, parcheggio libero, spazi comuni molto belli. Unica pecca la camera, non all'altezza della struttura, non insonorizzata, con la porta del bagno vecchia e la tazza del water rotta. Si scende in spiaggia direttamente con l'ascensore, per chi volesse andare a visitare Capri il mio consiglio è di prendere direttamente il traghetto dal Molo Manfredi del porto di Salerno (20 min a piedi dall'hotel), in quanto riuscirete a gustarvi la costa dal mare (bellissima è dir poco) da Salerno fino a Positano. Se dovessi tornare in Costiera il LLOYD'S sarà il mio Hotel
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 1, 2016
Location: posizzione bellissima a strapiombo sul maare con accesso diretto sulla spiaggia
posizioe eccezionale, ambienti comuni ben curati, buona colazione ma camere deludenti
1 out of 5
by A verified traveler from H

It's not a sea view, it's a dock

Posted Sep 22, 2016
The hotel is terrible in every way. Our junior suite overlooked the port. Thousands of shipping containers. Technically it's a sea view but not the kind you'd actually choose and they start loading ships at 7am so it's very noisy. The suite was really dated. The food in the restaurant is AWFUL, my pasta was undercooked dried pasta in a pretty horrible tomato sauce - not something you'd expect in Italy. The hotel isn't in Vietri, it's in Salerno really. The beach has a building site on it. The staff are incredibly rude too. As if everything else wasn't bad enough. We had booked and paid for two nights but it was so bad, we immediately booked another hotel and left. I'd urge you to stay well away from this hotel.
4 out of 5
by A verified traveler from Buenos Aires

Para relajarse en la playa propia

Posted Sep 10, 2016 on Hotels
Muy buena estadía. Linda playa y fácil acceso por ascensor (aunque cobran por el mismo). Pueblito tranquilo y con lindos lugares para comer cerca.
2 out of 5
by A verified traveler

Lite luggslitet och ser bättre ut på bild

Posted Aug 24, 2016 on Hotels
Stort och grandiost även om det var lite slitet och luggat. Inte en superkul utsikt mot industrihamnen. Hiss ner till stranden - som är som småstenig - och övrig strandanläggning. Frukosten var en uppvisning i kaos.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 7, 2016 on Hotels
wifiの繋がりが悪い。ほとんど部屋では使えません。 駅近だが、周りは治安が悪い。
2 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Dårlig beliggenhed

Posted Aug 2, 2016
Ift. fotos og beskrivelse på nettet, er dette hotel en stor skuffelse, hvilket ikke mindst skyldtes et dårligt værelse med udsigt til en larmende containerhavn. For at komme til værelset skulle vi bruge 2 gamle elevatorer og forbi byggerod og støv. Hotellets beliggenhed er lige ud til en stærkt trafikeret vej, og hvis ferieønsket er en lille hyggelig by med gode shoppingmuligheder, kan jeg ikke anbefale Vietri Sul Mare. Heldigvis var personalet søde og hjælpsomme
2 out of 5
by A verified traveler from Copenhagen

Rigtig godt og noget skuffende

Posted Jul 31, 2016
Cons: De bliver nød til at få styr på den strand.
Hotrellet ligger godt på begyndelsen af Amalfi kysten og er ideelt til dagsture op og ned af kysten, og nem adgang til motorvej til Pompei. Hotellet er flot og velfungerende, bortset fra aircon som i vores værelse kun kunne styres fra receptionen, irriterrende at man skal ringe ned om natten for at få slået den til eller fra. Stranden er en stor skuffelse, de siger der er privat strand, men i realiteten tager de betaling for offentlig adgang, så der kan være rigtig mange mennesker på stranden. Nogle unge drenge uden voksne kastede en dag med sten i vandet, der landede 0,5 meter fra hvor vi svømmede. De var immune for klager. Samtidigt arrangerer hotellet vand diskofester for unge på stranen on aftenene og natten. det larmer eminent. Især hvis ens værelse vender den vej. 2 bryllupper blev det også til i den uge vi boede der. En af bryllupsdagene stoppede diskomusikken kl. 12, den anden kl. 03.00 Vi fik ikke sovet før de stoppede. Den ene dag var dagen før vores udtjekning. Og gav os en træt flyrejse.
2 out of 5
by Sofie Louise from København

Dårlig service og skuffende forhold

Posted Jul 30, 2016 on Hotels
Servicen var ringe, vi var ikke adviseret tilstrækkeligt om, at hotellet lå lige op ad en stor industrihavn, som vores udsigt fra terrassen var lige ud til. Det var dejligt med privatstrand, men vi var heller ikke adviseret om de 10€ pr. dag for at ligge der, og derudover var der en masse byggearbejde i gang dernede, mens vi var der - lige præcist det burde vi som min. være blevet kompenseret for, da vi jo betaler for 100% forhold. Desværre var der alt i alt lidt for mange skuffelser i form af uvenligt personale, der var meget lidt søde og imødekommende - det virkede lidt som om, de hellere ville prioritere de lokale - larm og ikke så idylliske kraner fra byggearbejdet på stranden, uventede ekstra fees, dårlig wifi og så desværre udsigten fra værelset til havnen.