Ratings based on 159 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
85% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Thiron

Seule la salle de bain n'est pas à la hauteur

Posted Apr 29, 2016
Pros: L'accueil, le personnel ...
Cons: La salle de bain
Location: Nous n'avons pas visité
Séjour de courte durée, nous n'avons pris le temps d'utiliser les différentes propositions
3 out of 5
by A verified traveler

Für ein oder zwei Nächte ok

Posted Mar 15, 2016
Zimmer ging so alles sehr abgewohnt. Betten waren sauber Badezimmer hatten die Fliesen Risse, Rost an der Haltestange in der Wanne. Heizkörper am rosten und Farbe am abblättern. Dafür Personal sehr gut. Frühstück 1 â. Für eine Nacht gings
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 21, 2015
Pros: medewerking van het personeel
Heel erg fijn dat we nog wat te eten geserveerd konden krijgen ondanks onze late aankomst door pech.
5 out of 5
by A verified traveler

PRIMA VERBLIJF VOOR GEZINNEN MET KINDEREN

Posted Oct 12, 2015 on Hotels
PRIMA VERBLIJF VOOR EEN GEZIN MET JONGE KINDEREN. VEEL ANDERE GEZINNEN MET KINDEREN. ALLEEN JAMMER DAT HET KINDERBUFFET NAAR ONZE MENING NIET ECHT OP KINDEREN GERICHT WAS QUA ETEN. EEN BAMISCHIJF EN GOULASH KROKET VIELEN BIJ ONZE KINDJES NIET ECHT IN DE SMAAK. LIEVER EEN KROKET OF FRICANDELLETJE
2 out of 5
by A verified traveler from groningen

Mooie locatie

Posted Oct 5, 2015
Pros: Ligging, vriendelijk personeel en lekker ontbijt
Cons: Kamers moderniseren
Mooie ligging, kamer rook muf, badkamer pittig klein, kamer gedateerd, de bedden waren niet goed, maar wel een mooi zwembad
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 30, 2015 on Hotels
5 out of 5
by KEITH from Ipswich

Sisters birthday

Posted Sep 23, 2015 on Hotels
Very enjoyable .only fault we had was hotel restaurant menu did not include English.considering there was a lot of English guest's staying there.
5 out of 5
by jytte from Liseleje

En super god mini ferie

Posted Sep 12, 2015 on Hotels
En dejlig oplevelse fra jeg ankom til jeg tog afsted igen med service på første klasse. Med omgivelser i samme klasse. Helt sikkert ikke sidste gang vi/jeg besøger dette hotel.
5 out of 5
by cronie from Kullavik

Mycket prisvärt hotell

Posted Sep 10, 2015 on Hotels
Perfekt om du gillar lugn och ro med härliga promenader i omgivningen
3 out of 5
by H

This traveler left a rating score only Posted Sep 6, 2015 on Hotels