Ratings based on 72 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
87% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.0 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from 서울

여러모로 만족스런 리조트

Posted Jan 30, 2016
차웽시내 어디든지 접근성이 너무좋고 시설도 괜찮음 너무 번잡스럽지않고 가족끼리 이용하기 좋을것같음...
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from japan

ビーチ近く繁華街も近い

Posted Jan 19, 2016
セントラルフェスティバルが徒歩1分で行けるしチャウエンの繁華街は2分もあれば着くしほぼ中心街に位置しでもホテルは静かで 海の前にプールありgood
1 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Al's Resort

Posted Jan 14, 2016
Pros: Han ene som jobbet i resturanten
Cons: Så og si alt kunne lett vært gjort mye bedre
Location: Ligger jo veldig sentralt med alt i umiddelbar nærhet
Vi hadde en veldig dårlig opplevelse ved vårt besøk dessverre og vil ikke anbefale dette for andre . Fikk et rom ved siden av en bar som spilte veldig høy musikk frem til 0400 og 0500 om morningen. Vi fikk ikke byttet dette rommet før det hadde gått en uke og søvn blir det derfor veldig lite av. Slitt og møkkete rom med veldig dårlig renhold. det ble heller ikke byttet sengetøy før vi ba om det (snudde bare på trekk og dyne) veldig dårlig engelskkunnskap på de fleste ansatte og resuranten var det nesten ikke mulig å få bestilt noe uten å peke i menyen :( - MEN det var en som jobbet i resturanten og bassengområdet som stod på og reddet noe av det vi mener er svært dårlig kundebehandling. Han heter Rungnatee og er helt fantastisk person han stod på og ordnet opp og forsøkte alt han kunne for at alle skulle være fornøyd. HADDE de bare hatt flere som han kunne dette blitt mye bedre.
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 29, 2015
Near town and beach but room is dirty, not recommend
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Nochmal würde ich nicht Hin

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
Ich war mit meine Familie. Frühstück war nicht besonderes aber die angestellten waren absolut unfreundlich .Nicht mal guten Morgen könnten Sie sagen und haben dann auch pünktlich alles aufgeräumt ohne zutragen ob Mann noch etwas haben möchte.
2 out of 5
by A verified traveler

Old hotel needs new amenities

Posted Oct 4, 2015
Good location but the room and the pool are not satisfying
3 out of 5
Recommended
by ami from tlv

good location

Posted Sep 22, 2015 on Hotels
weak wifi! a beat noisy at night.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Sep 7, 2015 on Hotels
Trp vicino aeroporto, poca manutenzione zone comuni e spiaggia, camera graziosa
1 out of 5
by A verified traveler

Inclassificabile

Posted Sep 1, 2015
Non può essere considerato affatto un 3 stelle.camera sporca con doccia e wc nello stesso spazio.pulizia zero,asciugamani bucati.cassaforte in legno e hanno avuto coraggio di chiedere la cauzione di 200 bht. Non torneremo mai più!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from tokyo

チャウエンビーチ目の前のホテル

Posted Aug 29, 2015
Pros: ビーチとチャウエン通りの間にあるホテルで過ごしやすいです。昼間はビーチでのんびり、ビーチマッサージもありランチや夜遊びは通りにでて楽しめます。目の前にショッピングセンター(セントラルマーケット)があり便利でした。
Cons: シャワーフックのがたつきや備品(ティッシュペーパー)の補充とレストラン従業員の挨拶や対応
Villa Suite №205 4泊しました。部屋はヴィラタイプなので隣の騒音はなくベッドルームからオーシャンビューでビーチに面したプールがすぐ横にありビーチにも一番近く快適に過ごせました。玄関ドアのかたさやシャワーフックのがたつきがあったり、レストラン従業員が無愛想だったり不安でしたが無料で午前中にチェックインできたり早朝チェックアウトでモーニングボックスを用意していただきフロント従業員の方々は色々と親切に調べて対応し料金的には満足です。