Ratings based on 23 Verified Reviews

4.0 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice Hotel, peaceful and close to the beach

Posted Aug 3, 2016
Pros: The breakfast was nice and even though the hotel was full of guests they were respectful and we had peaceful nights which we needed.
Cons: I was disappointed when coming into the bathroom and there was just a soap dispenser at the sink, tub, and shower. I bring my own conditioner to hotel
Location: The little village shops and strand-tent hopping. Our favorite beach was a 9 min drive to 'Beware Beach' and 'Beachclub 't Gorsje'
The hotel room we stayed in was spacious for dutch hotels. The view outside our balcony was into the parking lot. However, we had our own very private balcony at the top floor. We slept well it was so peaceful even though we heard the hotel was full. That was amazing.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Ermelo

Prima hotel met rustige goede sfeer.

Posted Dec 12, 2016
Pros: Kamers goed, receptie snel en vlot, ontbijt personeel gezellig en vlot. Prima ontbijt.
Cons: Dit hotel op kamer 121 daar moet de douche ruimte vloer aangepakt worden, met een douche beurtje loopt de hele badkamer vol water. Maakt niet uit,maar
Location: Strand lopen en duinen wandeling is goed. De rest niet beleeft.
Het is hier goed vertoeven en alles wat je nodig hebt in de buurt van het strand, DAT is er !!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Poortugaal

ondanks uitstraling gemoedelijk en gezellig

Posted Nov 9, 2016
Pros: Bij aankomst bij het hotel was er een bruiloft aan de gang. Ondanks de hectiek werden wij vlot geholpen en bracht de receptioniste ons naar onze hotelkamer. Mooie grote en schone kamer met goede bedden en een lekkere douche. Een uitgebreid en goed ontbijtbuffet met verse koffie maar helaas geen verse jus d'orange.
Cons: Er moest een vrij smalle trap "beklommen" worden om bij onze kamer te komen. Voor minder validen en slechtzienden is dit niet handig.
Location: Het hotel ligt op een paar minuten rijden van het strand. Bij slecht weer voldoende leuke stadjes in de omgeving voor vermaak
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Sehr gutes Rundumpaket auf erholsamer Insel

Posted Oct 9, 2016
Pros: Es gibt eigentlich keine Kritikpunkte.
Cons: -
Location: Guter Ausgangspunkt für eine Inselerkundung per Fahrrad.
Gepflegtes Hotel, große Zimmer, freundliches Personal und ein sehr gutes Restaurant/Bistro
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bennekom

Goed hotel, niet al te ver van het strand.

Posted Oct 5, 2016
Pros: Goede kamers, goed restaurant, goede ligging.
Cons: Er voor zorgen dat niet enkele gasten het plezier van alle andere gasten vergalt. Vaststellen (en handhaven!) van huisregels?
Location: Het strand ter plaatse is bij eb een grote moddervlakte waar je in wegzakt.
Goed hotel. Nette, comfortabele kamers met keurige, complete badkamer. Restaurant biedt een ruime menukeuze en gerechten van goede kwaliteit. Het ontbijtbuffet is zeker niet slecht, maar de kwaliteit is op onderdelen wel voor verbetering vatbaar. In vergelijking met hotels van vergelijkbare kwaliteit scoort het ontbijt niet meer dan een voldoende. De mogelijkheid van fietshuur is plezierig. Het reserveren van een massage bleek echter niet mogelijk: men kon geen contact krijgen met de masseur. Negatieve ervaring: een grote groep (overwegend tamelijk jonge) gasten van een bedrijf, kwam na een feestavond elders, om ca. 1.30 uur in luide feeststemming het hotel op stelten zetten. Op de balkons ging het feest tot 4.30 uur door. Ondanks de aanwezigheid van een nachtportier werd door het hotel niet ingegrepen. Dat betekende dus een slapeloze nacht voor de overige hotelgasten.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Bremen

Tolles Hotel in Strandnähe

Posted Sep 18, 2016
Pros: Tolle Zimmer und großes Bad mit Dusche und Wanne, Parkplätze direkt vor der Tür.
Location: Alles gut erreichbar, top für Fahrradtouren
Zuvorkommendes Personal, gutes Essen, Parkplätz am Hotel, direkt am Strand ca. 750 m
3 out of 5
by A verified traveler

Super Hotel, nur das Frühstück ist ein echter Flop

Posted Aug 12, 2016
Das Hotel liegt super, die Zimmer sind modern ausgestattet. Das Personal ist freundlich. Das große Problem hat das Hotel beim Frühstück. Die Auswahl ist klein, die "warmen Speisen" wie Speck und Ei sind eher kalt als warm und insgedamt wird sich wenig Mühe gegeben. Alles eher Hostel-Standard. Wir waren einmal Abends im angeschlossenen Restaurant. Das Essen war super!!! Potenzial ist da, aber beim Frühstück wird Sparflamme gefahren. Schade! Das hat unseren Gesamteindruck leider getrübt. Da ist noch ordentlich Luft nach oben...
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from roosendaal

Heerlijk hotel, prachtige kamer en badkamer.

Posted Jun 21, 2016
Pros: De ligging!
Cons: Wij zaten op de begane grond. Zou wat tussen moeten . ONDOORZICHTIGE GLAZEN WANDEN. Dan heb je wat privicy.
We hebben het geweldig naar onze zin gehad,lekker gegeten.Alles naar wens. Gaan zeker terug.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Köln

Schönes Hotel in Strandnähe

Posted Feb 8, 2016
Freundliches Personal, schön gelegenenes Hotel an den Dünen, ein super Kurzurlaub! Die gegend von Ouddorp ist sehr angenehm, wir waren im Winter dort, daher waren wenig Touristen vorort.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk hotel, mooi restaurant, weinig faciliteiten

Posted Dec 7, 2015
Slechts 1 nachtje geslapen, weinig faciliteiten aanwezig