Ratings based on 94 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Litet gasthaus i ett villaområde.

Posted Aug 2, 2016
Fint gasthaus i en liten by ca en mil från autobahn. Hyfsad frukost. När vi kom dit visade sig att det redan var fullt trots att vi bokat. Personalen, som var mycket vänlig, löste det dock med att vi fock bo i deras privata gästrum (tror vi). Sängarna där var iallafall väldigt hårda. Vår son fick sova i en hopfällbar resesäng.
4 out of 5
by Marit from Norge

Sjarmerende bosted i en liten landsby.

Posted May 18, 2016 on Hotels
Hyggelig vertinne. Ikke middagsservering. Cafeen stengt onsdag og torsdag. De andre dagene stenger den kl 19, så man må reise ganske langt m bil for å få middag. Ingen andre spisesteder i denne lille landsbyen.
3 out of 5
by A verified traveler

Hübsches Hotel zum Aufenthalt mit Auto.

Posted May 13, 2016
Pros: die gute Aussicht
Hotel liegt an einer Anhöhe. Gute Sicht ins Tal. Für Radfahrer sind einige Ansteigungen zu bewältigen. Leider gibt es nur Brotzeiten zu erwerben, kein Restaurant, auch nicht im Ort.
4 out of 5
by J.A. from Heemstede

Heerlijk rustig

Posted May 10, 2016 on Hotels
Tussenstop wenen naar haarlem
3 out of 5
by Poul from Gentofte

For langt fra motorvej

Posted Feb 17, 2016 on Hotels
Det var et dårligt menu kort. Det eneste man kunne få var skinke sandwich. Tjeneren/ejeren var sur og skyndte på os så vi kunne komme i gang med at spise. Hun blev helt glad, da vi spurgte om et andet sted at spise Når man er på gennemrejse til Østrig, ligger det for lang væk fra motorvejen og af en bjergvej 12km Morfen maden var superb. Ekspert i te servering med ur og det hele
5 out of 5
by Lonnie

This traveler left a rating score only Posted Feb 2, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Christine from Lehrte

Sehr zufrieden,empfehlenswert!

Posted Sep 24, 2015 on Hotels
sehr schöne Zimmer, Sauberkeit1A, Frühstück bestens, angenehme angemessene Höflich-und Freundlichkeit
4 out of 5
by A verified traveler

Hotell i utkanten

Posted Sep 14, 2015
Pros: Trevlig personal!
Cons: vet ej
Location: vet ej
Trevligt hotell i utkanten med hjälpsam personal att beskriva var man kunde äta när vi kom sent!
4 out of 5
by frank from Tranbjerg danmark

Posted Sep 6, 2015 on Hotels
Dej,ift hotel i skønne omgivelser. Værten meget hjælpsom
4 out of 5
by Paul

This traveler left a rating score only Posted Aug 21, 2015 on Hotels