Ratings based on 47 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
85% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Geldrop

leuk hotel maar relatief duur

Posted Jul 24, 2015
Pros: Ziet er van buiten wel aardig uit
Cons: zie mijn ervaring
kamers klein faciliteiten matig (geen bidet, geen mini-bar, onbegrijpelijke douchekraan) toch duur
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 7, 2015
Mooie nette kamer, jammer dat er geen airco en minibar aanwezig waren
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Folkestone Kent UK

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

Posted Jun 20, 2015
Pros: Everything, Very nice staff and the Hotel is well maintained.
Cons: Service at the Bar in the basement.
Location: The Hotel is very close to the town a 5 min walk, and the town is wonderful.
Fletcher Hotel, we had a lovely stay and the staff were very helpful and frendly. We had a lovely room at the front of the hotel. We went to the bar in the evenings which was lovely, however on our last evening we went to it, and waited for 15 mins for someone to serve us but no one came and served us, so we went out for a drink. Apart from that our stay was great and would go there again. Breakfast was wonderful with a wide selection of breads, cheese, hams etc and even a cooked breakfast which I had, all very nice.
3 out of 5
by A verified traveler from maastricht

Hotel in de buurt van strand en zee.

Posted May 26, 2015
Pros: De ligging en de entree van hotel.
Cons: Hotelpersoneel open kaart spelen bij omboeking kamer.
Location: Gezellig winkelen op loopafstand. Kort bij de kust, lekker fietsen en uitwaaien.
Mooie ligging van hotel en leuke entree met mooi terras. Weekend geboekt met pinksteren a 150 euro per nacht! Bij aankomst bleek onze comfortkamer een eenpersoonskamer waar men 2 bedden had ingeplaatst. Bij Navraag bleek er een omboeking te hebben plaatsgevonden waardoor onze kamer bezet was , de receptioniste heeft ons bij het inchecken hierover niets gezegd. Pas bij reclameren van ons werd dit bevestigd door manager, na enige tijd was de manager bereid om iets van de prijs af te doen maar de prijs die wij uiteindelijk moesten betalen was nog veel teveel voor die kamer, jammer dat er geen open kaart werd gespeeld. Hierdoor nare bijsmaak over ons verblijf. Bij afrekenen werd ons tax in rekening gebracht terwijl dit al in de kamerprijs was verrekend. Jammer van al deze slordigheden, er kan nog het een en ander verbeterd worden!!
2 out of 5
by A verified traveler

Donker zowel in de kamer als in het hotel

Posted May 26, 2015
Vond het een zeer gedateerd hotel Geen wifi op de kamer en een zeer kleine tv Heel erg donker in de badkamer Geen comfort kamer in alle opzichten
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from kerkrade

Mooie uitstraling van Hotel

Posted May 19, 2015
Hotel heeft een mooie ligging, binnen 15 min aan de kust met auto. Gezellige dorpskern, mooie ruimtes in hotel zelf. Uitstraling in hotel past bij karakter van gebouw.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from sint

proche du centre

Posted May 11, 2015
Pros: tranquilité, discrètion
Cons: raffraîchir chambre
Location: centre commercial, nombreux restaurants
séjour en couple, point de départ de nombreuses visites et activitées toutes à */- 20 kms
3 out of 5
by A verified traveler from brabant

Kort op centrum Sluis

Posted May 3, 2015
Geen WiFi op de kamer, een zeer klein tv toestel behang los, hoek van de kamer en hoek van meubel beschadigd waarschijnlijk door rolstoel
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

bon break entre Sluis et la côte belge

Posted Apr 19, 2015 on Hotels
Très chouette hôtel. Be mol wifi seulement a la réception. Literie un peu molle
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from V

Leuk hotel, dichtbij gezellig centrum van Sluis.

Posted Mar 11, 2015
En dichtbij Brugge, Knokke en Cadzand. Allen de moeite waard om een bezoek te brengen. Hotel en ontbijt prima!