Ratings based on 71 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
86% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Posted Nov 11, 2015 on Hotels
dans l'ensemble beau village, plein de restos et de boutiques, rien à dire à part l'hôtel, salle de petit dej tout est brun , on ne voit même pas ce que l'on prend au buffet...
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Geoff from England

Nice place - could do better

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Reception not manned on our arrival - receptionist found and booked us in - gave us vague directions to the room involving a lift - not specified which one as there were two..carrying a lot of luggage and trying to find our room while meeting others in the same position not the best start - only one room key for two people so couldn't leave phones etc on charge when leaving the room as the card needed to be in the slot before the electrics turned on - remedied with an additional card but why did I have to ask? Room lighting all low energy and efficiency - dark until they all warmed up enough. Bar closed before advertised time so had to go back into the town. Room clean and well appointed - but no double beds? Breakfast service good although get down early would be my advise. Wouldn't go back there as felt we were not valued as customers..
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Olivier from CUCQ

rien de bien exceptionel pour le prix!

Posted Oct 31, 2015 on Hotels
hotel bien placé , à proximité immédiate du centre ville mais l'établissement est bien basique voire triste! Dommage car la façade est séduisante.Le petit déjeuner est correcte malgré l'absence totale de personnel ( juste pour un "petit bonjour" du matin!!!)
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Un beau court séjour entre amis bien agréable

Posted Oct 15, 2015 on Hotels
Week-end entre amis - Accueil agréable - Belles chambres - Restaurant de qualité - Petit-déjeuner buffet varié et copieux
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Kees Herman from Lelystad

Super

Posted Oct 10, 2015 on Hotels
Wij kwamen van de boot in Duinkerken en gebruikten het hotel als tussenstop. Sluis is ons goed bekend; we woonden er 7 jaar en bewonderen iedere keer, als we weer in de Dikke van Dale logeren, dat het hotel steeds mooier en luxer wordt.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Alice C.

Séjour très agreable, au calme.

Posted Oct 9, 2015 on Ebookers
La wi-fi devrait fonctionner dans les chambres, ce qui n'est pas le cas, dommage ! Le personnel est serviable, agréable.
2 out of 5
by A verified traveler

Hotel Op prima locatie

Posted Sep 26, 2015
Pros: De goede ligging tov het centrum van Sluis
Veel te kleine kamer. Als oudere moet je bukkend je bed in zien te komen. Dit komt door het schuine dak. Kleine kamer, waardoor bijv. De kleinst mogelijke tv ergens neergehangen is, nog met slecht beeld ook. Badkamer met een donkere spiegel waardoor, vooral dames, maar ook heren met scheren problemen hebben. Niet de indruk dat deze was schoongemaakt. Handdoeken en badmatje lagen nog gewoon zoals achtergelaten. Weinig personeel; Tijdens diner was er geen bezetting in bar en receptie. Bij de receptie lag een briefje om je te melden in de eetzaal. Het ontbijt moest door slechts 1 bedienende dame worden gedaan voor ca. 40 tafels, met als gevolg dat bij topdrukte diverse voorzieningen lange tijd leeg waren. Tenslotte, in mijn bevestig is vermeld, prijzen inclusief. Op mijn factuur heb ik € 8,00 betaald voor " tax en handling".
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amstelveen

Net ....goed hotel, heeft een facelift nodig ,

Posted Sep 20, 2015
Pros: Op zich vind ik niet veel "LEUK" aan het hotel , ja het ligt dichtbij Knokke !!!
Cons: Het hotel verdient een verjongings kuur !
Location: Locatie is prima! Sluis is een leuk plaatsje.
Net hotel vriendelijk personeel. De kamers erg gedateerd (beetje oubollig) Het ontbijt is niet geweldig..... Het restaurant is voor het diner prima.
2 out of 5
by Sabine B.

Niet klantvriendelijk

Posted Sep 10, 2015 on Ebookers
Hotel is goed gelegen in Sluis, is OK en heeft een vriendelijke bediening in het restaurant. De klantvriendelijkheid van het hotel en receptie laat echter serieus te wensen over. Niet goed, en ook zeer onduidelijk over de aangeboden prijs (grote verschillen per dag, en ook afhankelijk van boekingsmanier). Uitleg krijgen was niet mogelijk... En dat terwijl ik 3 kamers gereserveerd had voor onze vriendengroep.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Aug 30, 2015 on Hotels
Zeer goed ontbijt. het was alleen s avonds in de bar moeilijk om aan drank te geraken