Ratings based on 106 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
80% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Uitstekend was heel erg. Naar ons zin groeten ben

Posted Dec 2, 2016
Wij vonden het een goed hotel alles naar onze zin groeten ben en An Buiting tot de volgende keer
4 out of 5
by A verified traveler from Landgraaf (NL)

Mooi hotel met prachtige uitstraling

Posted Nov 10, 2016
Pros: Voorzieningen en uitstekende ligging tov mooie centrum
Cons: Nvt want er was goede service prima ontbijt en ook in de bar uitstekend!
Location: Mooi centrum goed te voet bereikbaar.. Ook steden zoals Gent en Brugge goed te bezoeken en strand...
2 out of 5
by A verified traveler

Teleurstellende service restaurant!

Posted Nov 8, 2016
Kamer en hotelfaciliteiten waren prima in orde, maar de manier waarop gereageerd werd op een klacht m.b.t. de reservering door zowel de bediening in het restaurant alsook het baliepersoneel, is ons erg slecht gevallen. De klacht betrof het niet nakomen van de reserveringsafspraak. Dat een reservering niet op kwartiertje te plannen is, kan ik begrijpen, maar als er na 25 minuten wachten in de hotel lounge een (toevallig passerende) ober uit het restaurant wordt gevraagd naar de stand van zaken, deze man dit meteen gaat navragen en vervolgens na een kwartier nog niet terug is met een antwoord of enig excuus, is m.i. zeer klantonvriendelijk. Toen wij vervolgens bij de balie van het hotel onze reservering introkken om ergens anders te gaan dineren, werd de schuld afgeschoven op een een nieuw reservering- of bestelling systeem o.i.d. Enig begrip voor onze situatie werd niet getoond. Wijzelf hadden overigens meer het idee, dat er overboekt was of dat het keuken/restaurant personeel onderbezet was. Overigens waren er nog twee andere gasten, die ook voor 20.00 uur gereserveerd hadden. Deze mochten dan wel om 20.30 uur in het restaurant plaatsnemen, maar werden pas om 21.00 uur voorzien van hun eerste drankje. Ook deze gasten zullen niet gauw meer gaan dineren bij de Dikke van Dale!
4 out of 5
by A verified traveler

Een zeer goed hotel

Posted Oct 8, 2016
Pros: Rustige ligging geen lawaai, goed personeel uitgebreid ontbeid
Cons: Weet zou geen minpunten op te noemen. alles was voor ons goed.
Location: Zeer leuk plaatsje veel winkels
4 out of 5
by A verified traveler from Apeldoorn

Goed hotel

Posted Oct 1, 2016
Pros: Het gebouw en de ligging
Cons: De handdoekenvervanging verliep niet geheel vlekkeloos.
Location: Locatie is dicht bij winkel- en horecacentrum van Sluis. Nabij ligt de kust met Cazand Bad dat momenteel geheel vernieuwd wordt .
Goed hotel als uitvalsbasis voor verkennen omgeving Sluis, kust en België. Het hotel is een voormalig seminarie, mooi gebouw maar qua interieur inmiddels ietwat gedateerd, maar dat is niet storend. Het hotel heeft een prima a la carte restaurant, wel tevoren reserveren.
3 out of 5
by A verified traveler from den haag

Hotel in nabijheid van Knokke en mooi natuurgebied

Posted Sep 17, 2016
Te weinig parkeerruimte, tv op kamer werkte niet goed, achterstallig onderhoud interieur, te weinig badhanddoeken, prima ontbijt en zeer vriendelijk personeel
3 out of 5
by A verified traveler from Zwolle

Wat fijn is dat het bij het centrum van Sluis ligt

Posted Sep 13, 2016
Cons: Het interieur aanpassen.
1 dag was de kamer niet schoongemaakt. Personeel van het restaurant niet zo vriendelijk ,jammer van het ontbijt wel.
4 out of 5
by A verified traveler from Northants

Nice hotel very well situated.

Posted Aug 30, 2016
We liked this hotel. Nice big room clean and comfortable. Well situated in Sluis. The only thing i would say is that it would be nice to have tea/coffee making facilities in the room. We would definately stay again.
4 out of 5
by A verified traveler

Sluis

Posted Aug 27, 2016
Goed hotel op loopafstand van het centrum van Sluis. Aanrader voor een weekendverblijf!
4 out of 5
by A verified traveler

De dikke van dale

Posted Aug 23, 2016 on Hotels
Was alleen voor en overnachting maar prima service van nachtportier bij aankomst, goede kamer en goed inbijt met zeer ruim aanbod. Na het uitschecken kansen we de auto bij het hotel (overdekt) laten staan om even het dorp in te lopen. Kortom voor herhaling vatbaar.