Urla is home to Bambu Urla Otel. USCA Winery and Urla Sarapcilik are worth checking out if an activity is on the agenda, while those in the mood for shopping can visit Art Street Urla and Malgaca Bazaar. Aksit Kultur and Izmir Wildlife Park are also worth visiting. Visit our Urla travel guide
Neyzen Tevfik Cd., Urla, Izmir, 35800
What's nearby
Arkas Art Urla
6 min drive - 3.3 miles
Limantepe
7 min drive - 2.4 miles
Art Street Urla
7 min drive - 4.7 miles
Malgaca Bazaar
7 min drive - 4.7 miles
Klazomenai Archaeological Site
7 min drive - 2.6 miles
Getting around
Izmir Esbas Station
25 min drive
Adnan Menderes Airport (ADB)
38 min drive
Restaurants
Zeytinli Köşk
18 min walk
Adaaltı Restaurant Kalabak
13 min walk
Blue House Urla
10 min walk
Yelken Cafe
2 min drive
Sardunya Kahvaltı
2 min walk
About this property
Bambu Urla Otel
Property highlights
Bambu Urla Otel provides amenities like a grocery/convenience store and dry cleaning/laundry services. Stay connected with free in-room WiFi.
You'll also find perks like:
Free self parking
Smoke-free premises and a 24-hour front desk
Room features
All guestrooms at Bambu Urla Otel offer thoughtful touches such as air conditioning and bathrobes, as well as amenities like free WiFi.
As of Oct 24, 2026, prices found for a 1-night stay for 2 adults at Bambu Urla Otel on Oct 26, 2026 start from $57, including taxes and fees. This price is based on the lowest nightly price found in the last 24 hours for stays in the next 30 days. Prices are subject to change. Choose your dates for more accurate prices.
How much is parking?
Self parking is free at this property.
What time is check-in at Bambu Urla Otel?
Check-in start time: 2:00 PM; Check-in end time: anytime.
What time is check-out at Bambu Urla Otel?
Check-out is at noon.
Where is Bambu Urla Otel located?
Situated in Urla, this hotel is within 3 mi (5 km) of Limantepe, Klazomenai Archaeological Site, and Arkas Art Urla. Art Street Urla and Malgaca Bazaar are also within 6 mi (10 km).
Have a question?
AI iconBetaBeta
Get instant answers with AI powered search of property information and reviews.
Reviews
Bambu Urla Otel Reviews
7.6
Good
All reviews shown are from real guest experiences. Only travelers who have booked a stay with us can submit a review. We verify reviews according to our guidelines and publish all reviews, positive or negative.More informationOpens in a new window
Biz çok memnun kaldık deniz gören odadaydık üst katta, 1-2 küçük eksik vardı çıkarken bunla belirttik halledeceklerini söylediler. Hava durumu şans meselesi çok rüzgâr olduğu için denize giremedik dalgalar çok fazlaydı. Tavsiye olarak gitmeden urla’nın rüzgâr durumuna bakın :)
Stayed 1 night in Jul 2026
Verified review
4/10 Poor
Arjen
Jul 12, 2026
Liked: Cleanliness, staff & service
Disliked: Amenities
Odalar çok küçük, duş başlığı bozuk, odalarda kötü bir koku var
Konum olarak urla merkeze çokta uzak olmayan bir yerde otelin önünden otobüs dolmuş geçiyor tavsiyem toplu taşıma kullanılarak hızlıca merkeze gidebilirsiniz. Kahvaltı yada akşam yemeği yok sadece konaklama bence fiyatı yüksek kahvaltısız olması yada kahvaltı yoksa bile fiyatı daha makul olabilirdi.Sabah kahvenizi denizin dibinde içip gün batımını seyredebilirsiniz. Resepsiyondaki arkadaş çok yardımcı oldu bir ricamı hiç ikiletmedi ondan yana hiçbir problem yok ama fiyatı yüksek bence.
Vasat bir yerdi. Oda göründüğünden çok daha küçük ve her şey eskiydi. Tuvaletde dayanılmaz bir koku vardı duş alırken burnumuzu kapatarak nefesimizi tutarak aldık. Koridorda hamam böcekleri ölüydü. 1 gece zor kaldık
Stayed 1 night in Jun 2025
Verified review
8/10 Good
Hasan
Mar 28, 2025
Liked: Cleanliness, staff & service
Ein Kleine Hotel mit 6 Zimmer. Es ist sehr ruhig, Personal sehr nett und freundlich. Preis-Leistungsvergleich ist GUT würde ich sagen. Kleine Gäste und Aufmerksamkeit hat mich beiendruckt, Dankeschön :)
Konumu çok güzel, işletme sahibi çok kibar ve nazik, fazla odası olmayan sakin bir yer. Böyle güzel ve küçük işletmeler büyük yerlere göre daha uygun ve daha güzel tatil fırsatı sunuyor, kesinlikle değerlendirmeli. Alt kattan, deniz manzaralı oda tutmanızı öneririm, sabah uyandığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız :)