“Ev 1821 yılında inşa edilmilş ve günümüzde yeni sahiplerinin elinde resmen yeniden doğmuş. 2 katta her biri çok büyük ve çok güzel döşenmiş odalarda her türlü lüksünüz düşünülmüş. Kendinizi evinizde hissettiren çok güler yüzlü işletmecileri var. Sabah kahvaltısı bugüne kadar Yunanistan'da gördüğüm en güzel ve en çeşitli kahvaltı. Petra'da köy içinde bu harika evi kaçırmayın. ”
“Yurt dışındaki konaklamalarım arasında en rahat ve en konforlu konaklamalarımdan biriydi. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverlerdi kesinlikle tekrar Molivos bölgesinde konaklayacağım bir yer.”
“Zeer rustig, mooi, schoon en vriuendelijke mensen. Iedre dag wordt er schoongemaakt. het eten is lekker en de porties zijn goed. Flexibel personeel.Een prima zovakantie op een mooi vogeleiland.”