“Pansiyonun konumu Gelibolunun en merkezi yerinde, her yere yakın. Odamız tertemiz ve kullanımı rahattı. Liman mazaralı geniş penceresi odanın havasını daha da keyifli hale getirdi.
Yatak rahat ve bir uyku için ideal yumuşaklıkta. Otel sahibi ilgili ve yardımsever. Bir de asansör olsaydı yaşlı misafirler için daha kolay olurdu. Zamanla o da olur inşallah. Çok teşekkür ederiz, yine gelmek isteriz.”
“Harika bir otel, odalar ve genel mekan olması gerektiği gibi temizdi.
Kahvaltısı fazlasıyla doyurucu, konumu ve sakinliği tam aradığımız gibi,
çalışanlara teşekkür ederim...”
“Aile ile kalinacak bir otel temiz imkanları biraz kısitli klima ve buzdolabi ses yapiyordu. Ama gelibolundaki oteller arasinda kalinabilecek bir otel”
“Konumu iyi, boğaz kenarı, bahçesi keyifliydi. Otoparkı kolay. Diğer taraftan kahvaltı, temizlik ve bakım konusunda kendisini geliştirmesi lazım. Çok daha iyi olmasını beklediğim bir oteldi.”
“Öncelikle personel çok yardımcı ve destekleyiciydi. Odada banta yaparken tuvalet ıslanıyor. Kıyafetler için çekmece yoktu. Onun dışında yeri gayet merkezi.”
“Temiz, düzenli, merkezi konumda. Sadece duş başlığını takacak aparat duş başlığı için uygun değildi. Onun dışında her şey gayet iyiydi. Resepsiyondaki arkadaşta gayet güleryüzlü ve yardımseverdi.”
“Baştan sona harika bir deneyim! Caeli'de geçirdiğimiz süre boyunca otelin tüm servislerini kullandık ve her biri beklentimizin üzerindeydi. SPA son derece keyifliydi, odalar konforlu ve zevkle tasarlanmıştı.
Ama her şeyden önce, asıl fark yaratan çalışanlardı. Başta Oben Bey olmak üzere, Hidayet Bey ve Gökay Bey'e misafirperverlikleri ve ilgileri için çok teşekkür ederiz.
Biz Caeli'ye özellikle şarap tadımı için gitmiştik; sektörün içinden biri olarak söyleyebilirim ki tadım deneyimi gerçekten……