Ratings based on 43 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
85% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from eindhoven

Lekker dicht bij de zee

Posted Aug 12, 2016
Pros: Rustig en dicht bij zee
Cons: Het was erg warm in de kamer
Location: Kijkduin op bezoek bij familie
Fijn hotel met vriendelijke mensen en een goed ontbijt
4 out of 5
by A verified traveler from amersfoort

vlak bij strand,

Posted Aug 8, 2016
Pros: Super vriendelijk personeel die alles voor je willen doen.
Cons: bedden kraken verschrikkelijk en het is warm op de kamer
Location: Het hotel is prachtig gelegen , leuk om fietstochten te maken
klein rustig hotel, wil je meer vertier dan zijn er genoeg strandtenten in de buurt
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel direkt in den Dünen.

Posted Jul 26, 2016
Pros: Der Strand liegt wenige Meter neben dem Hotel. Haustiere können mitgebracht werden.
Cons: Etwas abgewohnte Zimmer
Location: Den Haag, Rotterdam und Delft liegen in der der Nähe. Der Strand ist super!
Ein etwas in die Tage gekommenes Hotel, was aber durch Sauberkeit, Lage und Service besticht.
4 out of 5
by A verified traveler

In de duinen, je kan zo het strand op lopen!

Posted Jul 25, 2016
Pros: De hond kon mee op de kamer.
Location: Ideale ligging als je lekker een weekendje aan het strand wilt vertoeven. Hotel en strand zijn hondvriendelijk.
Prima hotel met vriendelijk personeel. De ligging van het hotel is ideaal voor een weekendje strand met bijvoorbeeld de hond.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima locatie, vlak bij het strand.

Posted Jul 11, 2016
Pros: De locatie.
Cons: Het zou prettig zijn als er koffie- en theevoorzieningen op de hotelkamer geplaatst zouden worden.
Prettig verblijf gehad, heerlijk uitgewaaid aan het strand.
5 out of 5
by A verified traveler from NRW

Sehr ruhige Lahe am Strand zum entspannen

Posted May 17, 2016
Sehr netter Service, saubere Zimmer, schönes modernes Design, Parkplatz, hervorragendes Frühstücksbüffet und Abendessen, Supermarkt und Dorfkern Monster 1 km entfernt, Sightseeing Den Haag 15 km. Strand vor der Tür. Auch für Hundebesitzer geeignet. Strand: Strandbars / Restaurants direkt in der Nähe: "Moments Beach" zu empfehlen.
4 out of 5
by S. from Eindhoven

Lekker ontspannen

Posted May 13, 2016 on Hotels
Na het ontbijt ekker ontspannen met de hond het strand op en daarna loungen in de strandtent...
5 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Leuk hotel op superplek

Posted May 8, 2016
Pros: Personeel en locatie
Cons: Keuze uit kussens, alleen hele dikke kussens. Genoeg parkeerplekken voor gasten is belangrijk.
Location: Niet gekeken naar activiteiten, locatie aan de duinen is perfect.
Bijzonder vriendelijk personeel, zeer goede keuken. Locatie is super.
4 out of 5
by Hana

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Not as friendly as last year!

Posted Mar 17, 2016
Pros: beds are comfortable and breakfast is wonderful
Cons: more lightning in the room, more toiletries, fix shower wall so doesn't flood the floor. add decaf to your breakfast menu. friendlier staff
We had a great experience with the hotel last year... staff wise..not this time. Attendant at breakfast used bare hands when handling the cheese and cold cuts, while guests were supposed to use tongs. Loaves of bread did not have napkins over them, so when you slice them you don't have to touch them. I made the attendant aware of that, but next day the napkins were missing again. Guests were not allowed to sit by the big windows (view) but were herded together, so you had to sit by the tables where big groups were gathered. Dark rooms, bathrooms flood from the shower wall, narrow duvets, lack of toiletries...same as last year and obviously feedback doesn't change anything.