Ratings based on 94 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
83% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Andreas K. from Copenhagen

Fint hotel, men bestemt ikke 4-stjernet

Posted Jan 21, 2014 on Hotels
Vi blev mødt af en meget flink receptionist, så rigtig fint førstehåndsindtryk. Han gjorde os opmærksom på at vi kun havde bestilt et værelse med enkeltsenge (det var billigst), men han ville gerne give os et dobbeltværelse uden ekstra betaling. God service! Værelset var dog knap så godt. Klimaanlægget virkede ikke, sengene var hårde, tv'et havde kun italienske kanaler, og der var skimmelsvamp i vindueskarmen. Det trådløse internet virkede dog fint, selvom det var på 4. sal. På mange hoteller virker det kun i lobbyen. Morgenmaden var mildest talt elendig. Hotellet ligger desværre meget langt fra byen, og offentlig transport fungerer ikke så godt i området
2 out of 5
Recommended
for Families
by A Mata from Mexico

Muy lejos de Roma

Posted Jan 13, 2014 on Hotels
Si quieres llegar al centro de Roma deberás tomar un Bus, el tren y el metro, durante 1 hora. El hotel esta muy descuidado y el desayuno es de mala calidad. A mi salida olvide un paquete con Posters y al llamar para informar me respondieron que no encontraron nada. No corresponde a la categoría de 4 estrellas, máximo podría ser 3.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Cavese Davide from Torino

ottimo hotel

Posted Jan 8, 2014 on Hotels
Siamo stati veramente bene. Ottima accoglienza, belle stanze e molto pulite e ordinate, ottimo servizio reception. Consigliatissimo.
4 out of 5
Recommended
for Families
by carmelo from Lecce

Personale qualificato

Posted Jan 7, 2014 on Hotels
Ottimo hotel, colazione ben fornita e personale gentile.
3 out of 5
by Ben from Tilburg

Redelijke prijs kwaliteit verhouding

Posted Jan 7, 2014
Pros: Niets echt bijzonders maar personeel springt er positief uit.
Cons: Het ontbijt moet echt verbeterd worden. Is onder de maat.
Location: Moeilijk te bereiken vanuit het centrum van de stad
Eenvoudig hotel met vriendelijk personeel. Slecht ontbijt en lastig te bereiken. Van het centrum naar het hotel heb je bus, trein en metro nodig.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Federica from Baden-Würrtemberg

Preis-Leistungsverhältnis sehr gut

Posted Jan 7, 2014
Pros: Wi-fi ist gratis :-)
Cons: Das Frühstücksbuffet könnte mehr Auswahl haben.
Location: in Cassia 20 min vom Stadtzentrum es gibt in der Nähe Restaurants und Geschäfte die Bushaltestelle ist in der unmittelbaren Nähe des Hotels.
Das Hotel ist schön sauber und das Team ist nett. Mit den Verkehrsmitteln ist man in ca. 20 min. im Zentrum. Super
5 out of 5
Recommended
by Hjördis Levin from Stockholm

Mycket god standard

Posted Jan 5, 2014 on Hotels
Som min poängbedömning ovan visar, är jag mycket nöjd med själva hotellet och skall gärna rekommendera det till familj, vänner och bekanta. Hotellets läge innebar dock en del problem. Exempelvis missade vi midnattsmässan, som vi hade biljetter till på förhand, på grund av att vi inte kunde komma hem med tåget efter klockan 24.00. Hotellets ledning skulle kunna underlätta väsentligt för sina gäster genom att tillhandahålla information om bussar, tåg och andra möjligheter att komma snabbast till centrum av Rom och att komma till och från flygplatsen. Det tog faktiskt ett par dagar för oss att komma underfund med detta, vilket skapade en del irritation och även extra kostnader. Området är i sig bra och ger ett gediget intryck, men bristen på matställen i närheten av hotellet och att nästan alla affärer var stängda under juldagarna gjorde, att vi vid ett par tillfällen inte hade något att äta. Sådant kan hotellet förebygga genom att informera bokade gäster om öppettider och liknande, så att man kan förbereda sig för helgdagarna. Det finns en restaurang på hotellet, men den var inte öppen. Däremot finns det en skylt om denna restaurang vid hörnet Barbarano/Via Cassia, När vi var nya på platsen gick vi och letade efter den och det tog ett para dagar innan vi kom underfund med att skylten gällde hotellets då stängda restaurang. Sådana missförstånd kan undvikas genom tydligare information.
3 out of 5
Recommended
by luca from varese

buon rapporto qualità prezzo

Posted Jan 2, 2014 on Hotels
La struttura sarebbe da rinfrescare, ma e' ancora accettabile per la tariffa che abbiamo trovato. Un plauso al personale della reception, tutti molto cordiali.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A. from Köln

Angenehmer Aufenthalt in Rom

Posted Dec 31, 2013
Pros: Der Service der Mitarbeiter
Cons: Transportmöglichkeiten anbieten vom Flughafen zum Hotel.
Ich war mit meiner Mutter für drei Tage in Rom/dem Hotel Roma Cassia und wir waren sehr zufrieden. Die Mitarbeiter sind sehr sehr hilfsbereit und die Zimmer waren auch sehr sauber. Das Frühstück ist in der Tat nicht abwechslungsreich, allerdings hat es mir gereicht, da wir nachmittags und abends in Stadtnähe Essen waren. Mit Bus/Bahn/Metro dauert es ca 45 Minuten in die Stadt. Ein Tagesticket kostet gerade mal 6 € p.P. Diese sind auch direkt in der Nähe vom Hotel zu erhalten. Super praktisch ist der Supermarkt gegenüber!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 29, 2013