Ratings based on 28 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.1 out of 5
50% of guests recommend
2.1 Room cleanliness
2.3 Service & staff
2.1 Room comfort
2.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

God tur med longtailbåd.

Posted Feb 26, 2015 on Hotels.com
Vi var der i 3 dage. Det var rigeligt. Vi havde en god halvdagstur købt gennem hotellet.
1 out of 5
by A verified travelerfrom italy

Assolutamente da evitare !

Posted Feb 15, 2015
Se non volete dividere la vostra stanza con gli scarafaggi, prenotate altrove ! Ci sono strutture molto più pulite nell'isola !
1 out of 5
Recommended
for Couples
by Bassam

This traveler left a rating score only Posted Jan 22, 2015 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Damienfrom Paris

À éviter

Posted Jan 5, 2015 on Hotels.com
Hotel très cher, service zéro il faut demander pour que le ménage soit effectué. Environnement délabré et l'hôtel aussi chambre et salle de bain dégueulasse . 60€ la nuit alors que l'on as réservé un cinq étoile à bangkok pour 45€ la nuit En gros à éviter
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Helt ok!

Posted Nov 26, 2014 on Hotels.com
Bra läge mellan stränderna i ett lugnt område. Smutsiga lakan och handdukar, ojämn och inte så bekväm säng. Stället funkade bra i någon natt medan vi kollade in området och flyttade vidare. Har man tur möts man upp utav någon från hotellet på piren för hjälp med väskor. Men stället är lätt att hitta och kanske 10 min lätt promenad från piren.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Marianfrom Gera

Wahrscheinlich bestes Preis-Leistungs Verhältnis

Posted May 24, 2014
Wir waren bereis zum zweiten mal da und können mit den gegebenen Verhältnissen zu dem Preis gut leben. Die Lage ist eigentlich optimal, da sowohl der Weg zum Strand im Norden als zum Long Beach erträglich sind. Die Betten waren am Ende ziemlich hart, aber für 3 traumhafte Tage auf der Insel prima Hotel.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Adam Erikssonfrom Stockholm, Sverige

En bit utanför, men ändå centralt.

Posted Apr 2, 2014 on Hotels.com
Detta hotell kanske inte är för det romantiska paret, utan mer för dem som söker ett billigare boende men som ändå är Ok. Hotellet ligger strax efter vattenreningsverket - vilket vi valde med flit. Om man vill ha nära till centrum men ändå vill slippa oljud m.m. så ligger detta hotell bra till, några har klagat på orena dofter från vattenreningsverket men det märker man bara av i några sekunder när man passerar det (vilket man inte måste då det finns två vägar att välja). Kanske inte de lyxigaste rummen men man får vad man betalar för; tv, balkong, varmvattendusch, AC, toalett och det finns både kingsize- eller två separata sängar. Delar av personalen kan prata Engelska, men det går att kommunicera utan problem. Går även att lämna in sin smutstvätt i receptionen. Frukost ingår ej då det inte finns någon restaurang i hotellet. Har inga som helst problem med att bo här igen, och detta var andra året som jag valde att stanna här.
1 out of 5
Recommended
by Andersfrom Ronneby

Nej nej

Posted Mar 14, 2013 on Hotels.com
Skitigt och dåligt aldrig mer
1 out of 5
by Veronicafrom México

HORRIBLE!

Posted Jan 2, 2013
The most horrible place! within a very dirty area! Far from the buzz in the island and with the worst view from the rooms. The room seemed to be clean and I found a cockroach in my roam! AVOID this place, it is NOT WORTH THE MONEY!
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Dec 15, 2012 on Hotels.com
Vieil hôtel non entretenu Aucun service Une honte, un dortoir et mieux entretenu.