Ratings based on 18 Verified Reviews

3.8 out of 5
60% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Mark from Helensburgh, Scotland

Assen TT weekend

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
I booked this for me and my son(16) for the weekend. When booking I entered my son's date of birth and Hotel.com allocated him as a child. When I arrived at the hotel I had to pay a surcharge as the hotel classed him as an adult. Hotel.com should review their child age policy as this left a sour note at the beginning of our trip. The hotel itself was very pleasant and in a fantastic location for going to the Assen TT circuit with only a 15 min drive to the main entrance. The room was comfortable, beds were a double with 2 single mattresses making up a twin room. The bathroom was very nice with a good deep bath and plenty of hot water. I didn't eat in the restaurant so I cant comment on the food. I would recommend this hotel for anyone visiting the area.
3 out of 5
by A verified traveler from Zaanstad

Gelegen in bosrijke omgeving

Posted Dec 4, 2017
Pros: niets
Cons: Alles renoveren
Location: Locatie bosrijke omgeving. Goede ligging om tre fietsen en te wandelen
Geen badspullen. Te zachte bedden. Inrichting verouderd.
4 out of 5
by ton

rustig en hotel

Posted Jun 16, 2017 on Hotels
Rustig en net hotel
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Brussel

Rustig gelegen & s' nachts stil

Posted Aug 18, 2016
Pros: Was wat het moest zijn voor ons verblijf
Cons: Blijven doen wat jullie nu doen & meegaan met de tijd .
Location: Locatie is goed gelegen ,rustig en kort bij het centrum
Het hotel had wat we nodig hadden ,ruime kamers & netheid en rustig gelegen ; Ook het ontbijt was lekker .
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Brielle

Uitvalsbasis feestje

Posted Dec 26, 2014
Pros: Gewoon gezellig om er te vertoeven, ook buiten onze andere verplichtingen
Cons: De keuken voor het diner was wat traag
Location: De locatie is best aardig, veel natuurschoon en musea in de buurt
Een zeer rustig hotel met veel mogelijkheden en goede service
3 out of 5
by A verified traveler from noordwijk

Rustige locatie, vlakbij bezienswaardigheden

Posted Sep 5, 2014
Pros: het was netjes en rustig
Cons: duidelijker menu, desnoods a4 even uitgeprint per dag erbij leggen.
Location: nabij een bos, erg mooi. golfbaan in de buurt, openluchtzwembad, dorp met diverse restaurants en winkels
dichtbij een dorpje waar je boodschappen kunt halen, uit eten e.d. geen ontbijt genomen, dit was erg duur kleine kamer geboekt, deze was ook echt klein. op de site stond gratis wandelroutes, wanneer je deze wilt moet je toch betalen, dat is niet eerlijk. personeel is erg netjes wanneer je wilt avondeten in het hotel willen ze dat je reserveert voor vijf uur, terwijl het restaurant zo goed als leeg is... het restaurant hebben we niet gedaan omdat het duur was, je kreeg wel een kortingvoucher maar die was alleen voor het dagmenu, dat was onbekend dus moest je weer gaan vragen, vervelend.. er was geen parkeerplaats voor motoren.
3 out of 5
by A verified traveler

mooie omgeving

Posted Aug 26, 2014 on Hotels
Weinig op aan te merken. Het rook wel heel erg naar keuken/vet in de gang naar de kamer
3 out of 5
by RS from Breda

keurig

Posted Dec 12, 2013 on Hotels
redelijk
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Bernard1 from Amsterdam, Nederland

Vooral geschikt voor families.

Posted May 21, 2013
Pros: ruimte
Cons: herrie en kleine tv
Location: heel mooi gelegen aan bosrand, geen verkeerslawaai.
De kamer was ruim, en zag er rustig uit, maar op de gang bleken nog een aantal families met lawaaiige kleine kinderen hun kamer te hebben dus dat viel tegen. Ontbijt was goed maar een beetje karig voor 4 sterren, geen zalm en niet echt luxe. Wel bijzonder: mooi ligging in bos, heel snel internet, en op loopafstand van het stadscentrum. Ik had een king size bed gevraagd maar niet gekregen. Moest wel veel bellen voordat er iemand kwam bij het uitchecken. Personeel was wel vriendelijk toen het er eenmaal was.
4 out of 5
by Hans-Erik Næsager from Fredericia

God service

Posted Apr 19, 2013 on Hotels
Jeg havde et godt ophold den ene nat jeg overnattede på hotellet. Dog var madrasserne i sengen alt for bløde og man lå derfor ikke særligt behageligt. Tjenerne i restauranten manglede overblik og man ventede i en evighed på at betale tiltrods for at de ikke havde særligt travlt. Taler af erfaring da jeg selv har en fortid som faglært tjener! Ellers var alt super fint og jeg kunne såmænd godt finde på at komme tilbage såfremt jeg skulle lægge vejen forbi igen.