Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel agréable

Posted Nov 7, 2014
Pros: Chambre et cadre
Cons: Accueil petit déjeuner + prix
Location: Près des Thermes (Cure, SPA, fitness...) Gorges du Verdon, lacs, randonnée, Moustiers...
Situé dans un joli cadre, cet hôtel proche des thermes est bien équipé et les chambres sont bien décorées. Il manque une porte entre l'entrée de la chambre et la chambre afin de dissiper les bruits dans le couloir. Sinon, le confort y est. Un seul bémol l'accueil au petit déjeuner laisse un peu à désirer et le prix du petit déjeuner bien que très bon reste cher.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ce qu'il faut

Posted Oct 29, 2014
Location: Gréoux est une ville thermale : tout tourne autour de cela! D'où une population âgée!
En WE avec mon fils de 7 ans, ce petit hôtel a ce qu'il faut: chambre suffisamment spacieuse, rénovée, petit-déj copieux, espace lounge tranquille. Petit bémol: quelques traces (dans la chambre) du vieux style années 60-70 (poignées de portes, encadrements étroits).
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Atlanta

Nice retreat close from les Gorges du Verdon

Posted Oct 8, 2014
Lovely people. Nice accommodation , room looks a bit old but yet charming! Lovely terrace.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by L. Jensenfrom Kbh

Super værelse og elskværdigt personale

Posted Jun 21, 2014 on Hotels.com
Overraskende godt. Billederne på Hotels.com overgås af virkeligheden. Vi fik et stort, flot badeværelse og al tænkeligt udstyr. Men bedst af alt: et fantastisk venligt og serviceminded personale gjorde, at vi gerne var blevet længere. Den tilkøbte morgenmad var OK på den franske måde.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Bien pour des curistes

Posted Apr 25, 2014 on Hotels.com
Grosse toile d'araignée sur mur de la chambre. Erreur sur le site hotel.com: vous m'avez indiqué par erreur que le montant était débité lors de ma commande d'où complications sur place. Pas très pro!
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Lemoinefrom Antibes

Disponibilité du personnel

Posted Sep 10, 2013 on Hotels.com
Bonne impression. Si les soins et la salle de sport étaient dans l'établissement, ce serait presque parfait
4 out of 5
Recommended
for Families
by Iversenfrom København

Vandet i poolen fantastisk

Posted Aug 10, 2013 on Hotels.com
Var blot på gennemrejse med en enkelt overnatning og behov for at slappe af, mens vi var der. Det lykkedes rigtig godt. Værelset var fint, personalet meget serviceminded, og som en ekstra gevinst nød vi at svømme i poolen hvor vandet oplevedes ekstraordinært frisk og behageligt. Vi oplevede stemningen på hotellet som rolig og præget af et modent klientel. Vil man have mere gang i den er der ca. et kvarters gang til centrum med smalle gader, restauranter og musik i gaden om aftenen.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Finn Wfrom Taarbæk

Fransk romantik

Posted Jul 6, 2013 on Hotels.com
Hotellet overraskede positivt, da det var svært at gennemskue hotellet på billederne. Hyggeligt og med en dejlig pool. Nemt at parkerer og gratist. Byen, hotellet ligger i, er overskuelig og byder på en håndfuld restauranter. Det er et meget voksent publikum, der gæstede hotellet, da jeg var der.